Çıkarsak devam yoksa tamam

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan kongre öncesi adaylık konusunda açıklamalarda bulundu. Korkmaz, “PTT 1. Lig’e çıkarsak yönetimdeki arkadaşların büyük bir kısmının devamından yana bir karar alacağız” diye konuştu.

Yayınlama: 01.05.2014
935
A+
A-

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan İnegölspor Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

BİZ HER ZAMAN İNEGÖLSPOR’UN YANINDA OLURUZ






İnegölspor Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa aday olup olmayacağının sorulması üzerine konuşan İlhan Korkmaz şunları söyledi: Geçen dönem istekli olmayarak aday olduğum söylendi. Benim böyle bir lüksüm yok. İnegölspor’a hizmet etmek herkes için büyük bir şereftir. İşlerin yoğunluğu, sağlık sebepleri derseniz bunlar olabilir ama ben hiçbir zaman zorla İnegölspor’un yönetimine girmedim. Severek, isteyerek işin içerisinde oldum. Önümüzdeki yıl için benim şuanda arkadaşlarımla paylaştığım bir şey var. Eğer ki biz PTT 1. Lig’e çıkarsak yönetimdeki arkadaşların büyük bir kısmının devamından yana bir karar alacağız ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim eğer ki Allah göstermesin 2. Lig’de kalırsak ben kendi adıma tamam diyeceğim. Bizden sonra gelecek arkadaşlar kimler olursa sonuna kadar yardımcı olmaya çalışacağız, içeriden dışarıdan destek vereceğiz. İnegölspor hepimizin orak değeridir. Yönetimin içerisinde olmak ya da olmamak çok önemli değil. Bizde bu sevda zaten vardı, daha da arttı. Biz İnegölspor’dan yönetim olarak kopsak da bağ olarak kopamayız, ilişkimizi kesemeyiz. Biz her zaman İnegölspor’un yanında oluruz.

 

İNŞALLAH İNEGÖLSPOR MODERN TESİSLERE SAHİP OLACAK

İnegölspor antrenman tesislerinin taşınması konusu ile ilgili yeni gelişmelerin sorulması üzerine konuşan Başkan Korkmaz konuşmasını şöyle bitirdi: Bu konu ile alakalı Onursal Başkanımız 1-2 yıldan beri gerekli açıklamaları yapıyor ama şuanda nihayeti ile alakalı bir gelişme yok. Projenin çizildiğini biliyorum. Çizim aşamasında her zaman yanlarındaydık. Nelerin yapılacağı, nelerin istendiği ile alakalı bizlere de danışıldı ama takdir edersiniz ki bu olay İnegölspor’un biraz daha üstünde gerçekleşen bir olay. İnegöl Belediyesi ve hatta Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de işin içerisine girebileceği bir durum. Büyükşehir Belediye Başkanımız bununla alakalı İnegölspor’a ciddi bir destek vereceğini ve söz verdiğini biliyorum. Yeri ile alakalı daha önceden Orhaniyespor’un sahasının olduğu yer düşünülüyordu. Orada 52 dönüm bir arazi üzerine düşünülüyordu fakat son gelişmelerden tam bilgi sahibi değilim. İnegölspor’un burada çok uzun yıllar kalmayacağını hatta bu yılın ilk döneminin dışında burada bulunmayacağını düşünüyorum. İnşallah İnegölspor istenen, 21. yüzyıla yakışır, çağdaş, modern tesislere sahip olur. Deplasmanlara gittiğimizde bazı takımların tesislerini görüyoruz, statlarını görüyoruz. Gerçekten imrenerek bakıyoruz. Futbol şehri olan İnegöl’ün de böyle tesisleri hak ettiğini düşünüyorum. Bütün siyasilerimiz ve İnegöl’ün ileri gelenlerinin bu konuda çaba gösterip İnegölspor’a en kısa sürede böyle bir tesis kazandıracağını düşünüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş