“Daha rahat maç izleyemiyoruz”

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, deplasmanda 2-1 galip geldiğimiz Pazarspor maçına ilişkin açıklama yaptı. Eşref Güç, “Bu kadar çok gol kaçırmak iyi değil. İnegölspor takımını sıkıntıya sokuyor. Bizleri de sıkıntıya sokuyor. Daha rahat maç izleyemiyoruz ama bunlar iyi şeyler. Zaten futbol heyecan demek. Sonuçta Pazarspor’dan gülerek döndük” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.01.2015
766
A+
A-

Direkten dönen topların İnegölspor’u sıkıtıya soktuğunu ifade eden Eşref Güç, bunların bir yandan güzel şeyler olduğunu ifade etti.

 

PAZARSPOR’DAN GÜLEREK DÖNDÜK






İkinci devrenin tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Güç, “İkinci yarıya çok mutlu başladık. Öncelikle ikinci yarı bütün takımlara hayırlı olsun. Biz İnegölspor olarak sezon başından beri koyduğumuz şampiyonluktan şaşmıyoruz. Güzel bir galibiyet olsu bizim için. Maçın ilk dakikaları biraz kontrolüydü. Sonradan Ersel’le bir gol bulduk. Maçın ilerleyen zamanlarında beraberlik golünü yedikten sonra hiç panik yapmadık. İlk yarısın sonuna doğru Cihan kırmızı kart gördü ve ilk yarı 1-1 berabere bitti. İkinci yarı yine iyi başladık. Zaten güzel pas yapıyoruz. Onun semeresini aldık. İkinci golü bulduk. Ondan sonra fazla fark olabilirdi. Direkten dönen toplar falan var. Çok gol kaçırdık. Bu kadar çok gol kaçırmak iyi değil. İnegölspor takımını sıkıntıya sokuyor. Bizleri de sıkıntıya sokuyor. Daha rahat maç izleyemiyoruz ama bunlar iyi şeyler. Zaten futbol heyecan demek. Sonuçta Pazarspor’dan gülerek döndük.”dedi.

 

BİZİM İÇİNDE İYİ OLDU

Pazar deplasmanına gelen taraftarlara da teşekkür eden Güç, “İnegöl’den bizi desteklemeye gelen az sayıda olsa da taraftarlarımız vardı. Bende ikinci yarı onların arasında maçı izledim. En azından o havayı orada teneffüs edelim dedim. Bizim içinde iyi oldu.”şeklinde konuştu.

 

TAKIMI 10 KİŞİ BIRAKTIĞI İÇİN ÇOK ÜZGÜN

Cihan’ın gördüğü kırmızı kartı da değerlendiren Güç, “Cihan’ın kırmızı kart olayının nasıl geliştiğini bilmiyoruz ama top kaybetmesinden dolayı ‘Allah kahretsin, Allah Belanı versin’ gibilerinden bir söz kullandığını tespit ettiler. Zaten kendisi de öyle dedi. Tabi o da üzgün yani. Takımı 10 kişi bıraktığı için çok üzgün. Cihan zaten hazır mı değil mi tartışılır ama biz onu kampta hazır gördük. Hoca onu takıma aldı. Demek ki hazır diye takıma aldı. Cihan kaliteli oyuncu. Bizim orta sahadaki açığımızı kapatabilecek bir futbolcu.  Onun tecrübesinden faydalanacağız. 2 hafta ceza alabilir. İnşallah 3 hafta olmaz. 2 hafta da Cihan için kazanç olur. Daha iyi toparlar. İnegölspor’a daha iyi adapte olur.”şeklinde konuştu.

 

ERSEL’DEN DAHA İYİ YARARLANACAĞIZ

İlk maçında 2 gol atan Ersel hakkında da açıklama yapan Güç, şöyle konuştu: “Ersel’e gelince. Ersel zaten çıkış yapan bir futbolcu. Gençlerbirliği’nden onu kiraladık. Ersel çok iyi maç çıkarttı. Hatta 3. golü de kaçırdı. Direkten dönmüştü. Ben Ersel’i Raif’la kıyaslıyorum.  İnşallah bizim 2. Raif’imiz Ersel diyorum. İyi, hızlı ve hazır gördüm. Ersel’den diğer maçlarda daha iyi yararlanacağımıza eminim”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş