Derbide gülen taraf Kafkasspor

Süper Amatör Lig B Grubu’nda kardan dolayı ertelenen Kurtuluşspor ile Kafkasspor erteleme maçında kozlarını paylaştı. Sahadan Kafkasspor 2-1’lik skor ile galip ayrıldı.

Yayınlama: 23.01.2015
702
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Kurtulusşpor ile Kafkasspor arasındaki erteleme maçı bugün oynandı.

 

KAFKAS HIZLI BAŞLADI






İnegöl derbisinde karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesine hızlı başlayan Kafkasspor oldu. Dakikalar 10’u gösterdiğinde sahneye çıkan Serhat Birinci maçtaki ilk golü kaydetti ve Kafkasspor’u 1-0 öne geçirdi. 17. Dakikada yeniden sahneye çıkan Serhat kendisinin ve takımının 2. golünü kaydederek Kafkasspor’u 2-0 öne geçirdi.

 

KURTULUŞ UMUTLANDI AMA…

Yediği 2 golün ardından rakip kaleye yüklenen Kurtuluşspor ise Mert Bulut ile umutlandı. 36. dakikada sahneye çıkan Mert skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken 2. yarıda ise gol sesi çıkmadı ve karşılaşmadan galip ayrılan taraf 2-1’lik sonuçla Kafkasspor oldu.

 

KAFKAS’IN DERBİLERDE BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Kafkasspor bu sonucun ardından ligin 2. yarısında oynadığı 3 maçı da kazanmış oldu. Kafkasspor ayrıca ligin başından itibaren oynadığı İnegöl derbilerinde bileği bükülmeyen tek takım oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş