SKORU KORUYAMADIK

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, konuk olduğu Etimesgut Belediyespor deplasmanından 1 puan ile döndü. Temsilcimiz son dakikalarda yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlama: 12.12.2016
692
A+
A-

Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen temsilcimiz İnegölspor, konuk olduğu Ankara deplasmanından 1-1 beraberlik ile döndü.

 

Daha önce ligde 8 beraberliği bulunan İnegölspor, bu beraberlik ile birlikte ligde en çok berabere kalan takım unvanını 9 beraberliğe çıkararak sürdürdü.






 

Ankara deplasmanında iyi performans sergileyen temsilcimiz, ilk yarının son dakikalarına doğru Mahmut Şeker’in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

 

İlk yarıda başka gol olmayınca, ilk devre 0-1’lik skorla tamamlandı. İkinci devrede oyun ortada devam ederken, yine bir İnegölspor klasiği yaşandı.

 

Temsilcimiz önde götürdüğü müsabakanın 81. dakikasında Etimesgutlu Ziya Şakar’ın golüne engel olmadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

 

STAD: Etimesgut Belediye Kemal Atatürk

 

HAKEMLER: Ali Zağlı, Hakan Betaş, Kürşathan Akın   

 

ETİMESGUT BELEDİYEPSOR: Osman Mert Göktepe, Batuhan Tur, Emrah Kiraz, Nuh Aşkın, Gökhan Lale, Abdulkerim Kılıç, Ziya Şakar, Tevfik Işık, Kemal Samet Özen, Mehmet Atik, Mehmet Fuat Gölbaşı

 

YEDEKLER: Onur Bulut, Temel Taşkın, Caner Yılmaz, Yücel Candemir, Haydar Deniz, Halil İbrahim Cenik, Emrah Bozkurt

 

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik Altıok, Kemal Hastürk, Recep Yılmaz, Bilal Özdemir, Lider Koç, Emhra Dağ, Mahmut Şeker, Hacı Mustafa Karabulut, Ömürcan Yıldırımlı, Oğuz Kocabal, Emre Okur

 

YEDEKLER: Mustafa Vargel, Ali Aytemur, Hasan Küçcük, Ömer Faruk Boz, Mustafa Güngör, Okan Ünal, Oğuzhan Yılmaz

 

SARI KARTLAR: Gökhan Lale (Etimesgur Belediyespor), Mahmut Şeker, Kemal Hastürk, Oğuzhan Yılmaz (İnegölspor)

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş