Ege Çan, Belediyespor’da

İnegöl Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Bursa Kolejliler Spor Kulübü’nden forvet mevki oyuncusu Ege Çan’ı transfer etti.

Yayınlama: 20.08.2015
824
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit, Ali Ezim ile Başantrenör İsmail Doğrutekin katıldı.

 

KATKI SAĞLAYACAĞINDAN ŞÜPHEMİZ YOK






Basketbol Şube Sorumlusu Ali Ezim imza töreni öncesi yaptığı açıklamada şöyle konuştu, “Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Bugün 5. transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bursa Kolejliler Spor Kulübü’nden forvet mevki oyuncusu Ege Çan ile anlaştık. Gelecek vaat eden Ege kardeşimizin takımımıza katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Transferin her iki tarafa da hazırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

SEZON SONU TAKIMIMIZI ÜST LİGE ÇIKARTACAĞIZ

Ege Çan ise İnegöl Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, “Hedeflerim var. Hedeflerimi inşallah burada gerçekleştireceğim. Bana güvenerek transferimi gerçekleştiren teknik kadromuza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Güvenlerini boşa çıkartmayacağım. İnşallah sezon sonu takımımızı üst lige çıkartacağız.”şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş