En büyük koz; taraftar

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Pazar günü 44’er puanı bulunan iki takım karşı karşıya gelecek ve Play-Off için mücadele edecek. İnegölspor, rakibi Kartalspor’u taraftarının da desteği ile mağlup etmeyi hedeflerken, teknik ekipte maç için son analizlerini yapıyor.

Yayınlama: 04.04.2014
1.219
A+
A-

Kartalspor maçının hazırlıklarını dün İnegöl İlçe Stadında yaptığı çift kale ile sürürden Bordo Beyazlılarda futbolcuların motivasyonu dikkat çekti. As kadro ile yedeklerin karşılaştığı çift kale 7-2 sona erdi.

 

KARTALSPOR’U YENECEĞİZ






Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, hazırlıkların iyi gittiğini söyledi. Hafta sonu çok zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını hatırlatan Güldüren, “Daha önce de söylediğimiz gibi, bundan sonra iç sahada maç kaybetme lüksümüz yok. İnşallah hafta başından bu yana antrenmanlardaki performansımızı sahaya yansıtabilirsek Kartalspor’u yeneceğimizi düşünüyoruz” dedi.

 

KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Kartalspor’la puanların eşit olduğunu da belirterek konuşmasını sürdüren İsmail Güldüren açıklamasını şöyle sürdürdü: Bunun bilincindeyiz. Biz nasıl ki Play-Off’u kovalıyorsak, onların da puanı 44 ve Play-Off’u kovalıyor. Ümitleri var. O şekilde geleceklerdir. Biz hep söylüyoruz, öncelikle bizim ne yapacağımız önemli. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Bundan sonraki tüm maçlar zor. Bundan sonraki bütün maçların olmazsa olmaz kazanmamız gereken maçlar olduğunu düşünüyoruz.

 

RAKİBE GÖRE OYNAMAYACAĞIZ

Kartalspor karşısında sergileyecekleri oyun hakkında da tüyolar veren Güldüren, tüm iç saha maçlarında olduğu gibi yine önde basarak rakibi bozmayı planladıklarını söyledi. Güldüren, “Bizim kendi taktiğimiz var. Öncelikle Kartalspor karşısında kendi taktiğimizi sahaya süreceğiz. Rakibe göre oynamayacağız. Önde basıp gol bulmak… Özellikle iç sahalarda önde baskıyla skoru yakalamaya çalışıyoruz. Bunu yakalayabilirsek sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz” şeklide konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş