Ergün Çakır İnegölspor’da

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, daha önce Giresun ve Elazığ ekiplerinde şampiyonluk yaşayan 32 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Ergün Çakır’ı renklerine bağladı.

Yayınlama: 23.07.2015
786
A+
A-

Şampiyonluk parolası ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, dış transferde dur durak bilmiyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen törende 32 yaşındaki forvet oyuncusu Ergün Çakır’ı renklerine bağladı.

 

5 TRANSFER DAHA GERÇEKLEŞTİRİLECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlumuz Hüseyin Babacan, “Forvet mevkiine bugün bir transfer gerçekleştirdik. PTT 1. Lig’deki Giresunspor’dan 1983 doğumlu Ergün Çakır kardeşimizi bugün kadromuza dâhil ettik. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Daha önce kariyerinde Giresunspor ve Elazığspor ile şampiyonluk yaşamış bir kardeşimizdir. Kendisinden bu sene İnegölspor’a faydalı olmasını ve birlikte şampiyon yaşamamızı istiyoruz. Transferimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlk forvet transferimizi gerçekleştirdik, devamı gelecek. Nasip olursa 4-5 transfer daha gerçekleştireceğiz. 1 kaleci, 2 forvet, 2 tane de ortasaha oyuncusu almak istiyoruz. Hafta sonuna kadar bu transferlerin bitme ihtimali yüksek. Kampa tam kadro olarak gitmeyi arzu ediyoruz. O yöndeki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Yeni transfer Ergün Çakır ise, “Daha önce de şampiyonluklar yaşadım. İnşallah burada da şampiyonluklar yaşarız. 2 taraf için de hayırlı olsun. İnegölspor’u daha önce de takip ediyordum, çok maçını izledim. Geçen sene de takip ediyordum. Geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdı, inşallah bu sezonu şampiyon olarak tamamlarız” şeklinde konuştu.

 

ÖNEMLİ OLAN KULÜBÜN BAŞARISI

Bu sezon hedefindeki gol sayısının sorulması üzerine konuşan Ergün Çakır, “Kendime öyle sayı olarak hedef koymuyorum. Elimden geldiği kadar gol atmak istiyorum. Önceliğim kulübümüzün başarısı ve istediği hedefe ulaşmasıdır” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş