Fernandez pişman olmuş

Belediyespor’a sezon başında transfer edilen fakat bir kaç maç oynadıktan sonra izinsiz bir şekilde kulüple bağlarını koparmaya çalışan İsmael Fernandes Luka, Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek pişman olduğunu dile getirdi.

Yayınlama: 25.11.2014
838
A+
A-

İnegöl Belediyespor’un Küba doğumlu Katar milli takım oyuncusu İsmael Fernandes Luka, Belediyespor Kulubü yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan İsmael Fernandes Luka; istediği tüm şartları yerine getirildiği ve kulübünde ayrılmasını istememesine rağmen, ailevi sebeplerden dolayı kulüpten ayrıldığını ve birkaç gün düşündükten sonra yaptığı yanlışın farkına vardığını söyledi.






 

KENDİMİ AFFETTİRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

Tüm pişmanlığıyla kulüp başkanı ve yönetim kuruluna durumunu anlattığını belirten Lukas; “Onlarda büyüklük gösterip benimle ilgili tasarruflarını tekrar gözden geçirdiler. Beni takıma kabul ettiler. Bu üzücü süreçte öncelikle yönetim kurulundan, hocamdan, sporcu arkadaşlarım ve tüm Belediyespor camiasından özür dilerim. Göstereceğim performansla kendimi affettireceğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

BİR ŞANS VERELİM İSTEDİK

İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş ise, Oyuncumuz İsmael Fernandes Luka yaptığı hatadan dolayı pişman olduğunu belirtip, tekrar takımımızda olmak istediğini söyledi. Yönetim kurulu ve hocamızla yaptığımız istişareler sonucunda sporcuyu kazanmak adına bir şans verelim istedik” şeklinde konuştu.

 

Diğer oyuncu Poey’le alakalı hukuki sürecin devam ettiğini hatırlatan Aktaş, önümüzdeki günlerde takıma bir yabancı oyuncu daha katmak istediklerini ve bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. Aktaş konuşmasının sonunda bu hafta oynanacak olan Şahinbey maçında takıma başarılar diledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş