Film daha bitmedi!

Play-Off yolunda çok önemli bir galibiyet alan İnegölspor’da ümitler yeniden yeşerdi. Doğru bildikleri yolda ilerlediklerini ifade eden İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, “Bu film daha bitmedi. Bitene kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yayınlama: 22.04.2014
875
A+
A-

İnegöl’de ağırladığı ve 3-0’lık sonuçla mağlup ettiği Sarıyer karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, önemli açıklamalarda bulundu.

 

DAHA ÖNÜMÜZDE 3 HAFTA VAR






Karşılaşmanın ardından konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz şunları söyledi: Güzel bir oyun ile güzel bir skor aldık. 31. haftayı 3 puan ile geçtik. İnşallah önümüzdeki hafta da yine yolumuza devam edeceğiz. Biz bir şeyler söylüyoruz ama ne kadar inandırıcı geliyor, ne kadar gelmiyor bilmiyorum. Artık bundan sonra çok da umurumda değil. Biz doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Cenabı Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin. Daha önümüzde 3 hafta var. Bu film daha bitmedi. Bitene kadar mücadele edeceğiz. Birilerini sevindirecekse İnegölspor Play-Off’a çıkamayacak, İnegölspor bu sefer de 2. Lig’de kalacak. Eğer sevineceklerse ben onu söyleyeceğim ama içimden gelen bu değil. İçimden geleni zaten daha önceki haftalarda da söyledim. Ben inşallah İnegölspor’un doğru yolda olduğuna inanıyorum. Hep birlikte 3 haftayı da geçirip istediğimiz yerlere geliriz diye düşünüyorum.

 

CENABI ALLAH’IN TAKDİRİ

Kazanmak veya kaybetmek futbolun doğasında var. Mucize ile alakası yok. Neticesinde bugünkü sonuçlar nasıldır bilmiyorum ama siz normalde üzerinize düşeni yapın, geriye kalan 3 maçı da alın gerisi Cenabı Allah’ın takdiri. Bakarsınız her şey olabilir. İnanılmayacak, mucize olacak şeyler değil. Bu saatten sonra sanki güneş ile ayın aynı anda bir araya gelmesini bekleyecek kadar ümitsiz falan değiliz. Normalde futbolun içerisinde olan şeyler gerçekleştiğinde bizim Play-Off’a kalmamamız için bir sebep görmüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş