Formanı al takımına destek ol

2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor’da yönetim ‘Formanı al, takımına destek ol’ sloganı ile yeni bir kampanya başlattı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 12.02.2015
773
A+
A-

Şampiyonluk yolunda İnegölspor’a destek olmak için İnegölspor’da kampanya başlatıldı.

 

FORMALAR HEP AYNI TAKIMLARA AİT






Konu hakkında bilgiler veren İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, “Takım tutma, renklere bağlanma, bir armanın peşinden koşma tutkusu çocukluk yıllarına dayanır. Birinden, bir şeyden bir olaydan etkilenir ve daha küçükken yaparsınız tercihinizi… Bugün futbolda maalesef İstanbul takımlarının hegemonyası hakim… Televizyonda spor programlarında, gazetelerin spor sayfalarında hep üç takımdan bahsedilir. Sanki diğer kulüpler yokmuşçasına… Hangi takımı tutuyorsunuz diye sorsan genelde aldığımız cevap 3 takım arasında değişir. Kendi şehrinin takımının renklerini bilmeyen çok sayıda gencimiz var. Halı saha maçlarına baktığımız zaman genelde formalar hep aynı takımlara ait” dedi.

 

İNEGÖLSPOR İÇİN RUH OLUŞTURACAĞIZ

“Ancak bizim İnegölspor diye bir sevdamız var” diyen Erim; “Bu şehirde yaşayan herkesin bilmesi gereken, sahip çıkması gereken bir İnegölspor var. Türk futboluna sayısız yıldız isim kazandıran, centilmenlikleri ile efendilikleri ile ve spor insanı kişilikleri ile adını duyurmuş onlarca sporcunun yetiştiği bir İnegölspor var. Bildiğiniz gibi bu sezon oluşturduğumuz kadro ve aldığımız sonuçlarla şampiyonluk istiyoruz. Yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle, taraftarıyla, inanmış bir İnegölspor var. Bu şampiyonluk arzusuna ve ruhuna tüm şehrin ortak olmasını istiyoruz. Bu nedenle çok özel bir proje ile karşınızdayız. Bu proje ile hem İnegöl’de yüzlerce belki binlerce İnegölspor forması ile gezen insanlar göreceğiz. Hem de şampiyonluk yolunda İnegölspor için ruh oluşturacağız” şeklinde konuştu.

 

BU PROJE ORTAK BİR PROJE

Projenin ortak bir proje olduğunu ifade eden Erim  “İlçemizin tüm dinamikleri ile karşınızdayız. Bu sadece İnegöl Belediyesinin bir projesi değildir. Bu sadece İnegölspor yönetiminin de bir projesi değildir. Veya İTSO’nun veya başka başka tek başına hiçbir şahsın ve kurumun projesi değildir. Gördüğünüz gibi ilçemizin çok farklı dinamikleri ile karşınızdayız. Bu proje İnegöl’ün ortak projesidir. Bu projeye İnegölspor forması alan herkes ortaktır. Hedefimiz mümkün olduğu kadar fazla sayıda İnegölspor forması satarak ilçemizde İnegölspor forması ile gezen kişi sayısını arttırmaktır. Bu proje yeni yetişen çocuklarımıza da İnegölspor farkındalığı oluşturacaktır” ifadelerini kullandı.

 

1 FORMA 100 TL

Başarıya ulaşmak için ellerinden katkıyı sağlayacaklarını belirten Erim, “1 formanın bedeli 100 TL’dir ve en az 10 forma ile kampanyaya destek olunabilinecektir. Forma alan kişi ve kurumlara, hem yerel gazetelerde ilan vererek, hem de İnegölspor’un internet sitesinde isimlerini yayınlamak suretiyle teşekkür edeceğiz. Spor ruhu, İnegölspor sevgisi ile oluşacak. Bu yüzden bu kampanyayı biz çok değerli buluyoruz. Başarıya ulaşması için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” dedi.

 

GÜZEL BİR HAVA YAKALADIK

Güzel bir hava yakalandığını ifade eden İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş; “İnegölspor Başkanının davetlisi olarak bu önemli projenin tanıtım kahvaltısına katıldım. İnegölspor şehrin önemli değerlerinden bir tanesi. İnegölspor, Bursa’nın 2.ligdeki tek takımı. Bu senede iyi gidiyor. Liderin 3 puan gerisinde. Gerçekten güzel bir hava yakalandı. İnegöl şehir olarak 1.ligi hak eden bir takım. Sorunsuz ve sıkıntısız şekilde ilerlemeye çalışılıyor ama maddi sıkıntılar da bu hızlı gidişle birlikte baş gösteriyor. Yönetim Kurulumuz Pazartesi akşamı yaptığı toplantılarda takıma katkı sağlamak ve İnegölspor’a ilgi ve alakayı artırma adına proje üretiyorlar. Bana da daha önce bu projeyi açtılar. Burada çorbada bir tuzumuz olabileceğini düşünüyorum. 10 forma bedeli 1000 TL olmak üzere bir kampanya düzenlendi. Arzu eden 50, 100, 500 de alır. Nihayetinde şampiyonluk yolunda İnegölspor’a güzel bir destek olacaktır” dedi.

 

AMAÇ; İNEGÖLSPOR SEMPATİSİ OLUŞTURMAK

Amaçlarının İnegölspor sempatisi oluşturmak olduğunu ifade eden Aktaş “Olayın maddi boyutunun yanında 242 bin nüfuslu İnegöl’de kenarda köşede bir forması dahi olmayan veya formasını olmasını isteyen onlarca, yüzlerce çocuğumuz var. Satın alınan diğer orijinal formalar da çocuklarımıza dağıtılarak İnegölspor ile ilgili bir sempati oluşturmaya çalışılacak. Projenin sosyal boyutunun da önemli olduğunu düşünüyorum. İnegölspor’a yürekten destek verecek, katkı sağlayacak gençleri kazanmamız gerekiyor. Taraftar yüzünden zarar gören yüzlerce, onlarca kulüp var. İnegölspor taraftarının coşkulu desteğiyle, tezahüratları ile bu ilgi alaka her zaman karşılık buldu. Bu proje ile kartopu misali daha da katlanır. Biz şampiyon olursak sadece kulüp olarak 1. ligde yer almayacağız. İnşallah çıkarsak şehir olarak 1.lig olacağız. Bu noktada bu projenin çok anlamlı ve değerli olduğunu düşünüyorum. Ben de şahsım olarak formayla alakalı çalışma yapacağım“dedi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; “Bize bu projede destek verenlere teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren kulübü yöneten sadece biziz demedik. Tüm İnegöl’ün bize destek vereceği için onları da yönetici olarak görüyoruz. Bu projenin maddi boyutundan öte manevi boyutuna bakıyoruz. Bizleri destekleyeceğinize de eminiz. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu proje İnegöl halkı için ve İnegölspor için hayırlı olsun. Yönetime geldiğimizden beri hedef hep şampiyonluk dedik. İnegölspor artık 2.lige sığmıyor. İnşallah o sene bu senedir. 1.lige yükseliriz.” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş