Galatasaray’dan Belediyespor’a

Daha önce dış transferde Taner Kabakçı ve Kert Toobal’ı transfer eden Belediyespor, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Cansın Hacıbekiroğlu’nu transfer etti.

Yayınlama: 20.06.2014
700
A+
A-

İnegöl Belediyespor, iç transferlerin bitmesinin arından dış transferde hareketli günler geçiriyor. Belediyespor 3. dış transferini Galatasaray’da oynayan orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu’nu transfer ederek gerçekleştirdi.

 

ORTA POZİSYON OYUNCUSU






İmza töreninde konuşan Belediyespor Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, “İnegöl Belediyespor olarak iç transferin ardından dış transfere yöneldik. Bununla birlikte geçen yıl Galatasaray da oynamış Cansın Hacıbekiroğlu orta pozisyonda bir arkadaşımızla bir mukavele imzaladık. Cansın 1987 doğumlu daha evvel Çankaya Belediyesi, Sivasspor ve Galatasaray da oynadı. Nihayetinde gelecek sezon bizimle olacak. Hem kendisine hem de İnegöl Belediyespor kulübüne hayırlı olmasını diliyorum. Başarılar diyorum” dedi.

 

AVRUPA DA İNEGÖL’Ü TEMSİL EDECEĞİMİZE İNANIYORUM

Yeni transfer Cansın Hacıbekiroğlu ise, “Öncelikle İnegöl Belediyespor adına ve kendi adıma inşallah hayırlı olur diyorum. Allah utandırmasın. Bu sene çok başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Play off’a kalarak ve seneye Avrupa da takımımızı ve İnegöl’ü temsil edebileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş