“Galibiyetle döneceğiz”

İnegölspor Basın sözcüleri Ahmet Ortakçı ile Burak Şimşek kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Burak Şimşek, deplasmanda oynanacak müsabaka için, “Galibiyetle döneceğiz” dedi.

Yayınlama: 17.10.2014
804
A+
A-

İnegölspor Basın sözcüleri Ahmet Ortakçı ile Burak Şimşek, hafta sonu oynanacak Kocaeli Birlikspor müsabakası hakkında açıklamalarda bulundu.

 

KOYDUĞUMUZ HEDEFLERE ULAŞACAĞIMIZI BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR






Gazetecilere açıklama yapan Şimşek ligdeki ilk 8 haftayı değerlendirerek, “2014-2015 futbol sezonunun 8. Haftasına gelmiş bulunmaktayız. Geçmiş olduğumuz haftalara baktığımızda 15 gol atarak,4 galibiyet,3 beraberlik,1 mağlubiyet elde etmiştir. Bu sonuçlarla İnegöl sporumuz 2.lig kırmızı grupta averaj farkıyla Göztepe’nin arkasında 3. Sırada bulunmaktadır. Geçen hafta Kahramanmaraş spor karşısında aldığımız deplasman galibiyeti hem takımımıza moral olmuş hem de sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşacağımızı bir kez daha göstermiştir. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza yönetim olarak gönülden teşekkür ederiz” dedi.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe’nin yaptığı ziyarete de değinen Şimşek, “Ayrıca dün tesislerimizi ziyaret eden Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, takımımız ile ilgili görüşleri belirterek; Bursa’yı 2. Ligde temsil eden tek takım İnegölspor’a tam destek verileceğini belirtti. Kendisine ziyaretinden ve desteğinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

TAKIMIMIZIN BU DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR

Pazar günü deplasmanda oynanacak Kocaeli Birlik maçına da değinen Şimşek, şöyle konuştu: İnegölsporumuz bu hafta deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacaktır. Takımımızın bu deplasmandan galibiyetle döneceğine inancımız tamdır. Yönetim olarak bu hafta bu yakın deplasmanda takımımızın yanında olup tam kadro desteğimizle İnegölspor’a moral olacağız. Sarı kart cezalısı olan futbolcumuz Alişan Kocaeli maçında takımda yer almayacaktır. Maraş maçında sakatlanan futbolcumuz Raif Demir takımdan ayrı çalıştırılarak maça yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Raif ‘in durumu maç günü belli olacaktır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş