İnegölspor’da 2 puan üzüntüsü

Pazar günü deplasmanda Bugsaşspor ile berabere kalarak lider Bandırmaspor’un yenildiği haftada ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyen İnegölspor’da gündem devre arasında forvet bölgesine yapılacak transferler oldu.

Yayınlama: 02.12.2014
601
A+
A-

Karşılaşma sonrası konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile Teknik Direktör Şaban Yıldırım devre arasında forvet bölgesine transfer yapacaklarını söyledi.

 

RAHAT KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORDUK






İnegölspor’un deplasmanda Bugsaşspor ile berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendiren İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Biz buraya gelirken rahat kazanacağımızı düşünüyorduk ama zor maç oldu. 90 dakika her zaman zordur. Küme düşmemeye oynayan takımdı ama aldığımız 1 puan bizim için değerli olacaktır. Bu ligde daha çok inişler çıkışlar olacak. Önümüzdeki hafta Diyarbakır ile sahamızda oynayacağız ve Bandırma zorlu bir deplasmana gidecek. İlk yarıyı lider bitirme şansımız var. Ben böyle düşünüyorum” dedi.

 

KESİNLİKLE FORVET OYUNCUSU ALACAĞIZ

İlk yarının son haftalarına girilirken İnegölspor’un transfer politikasını anlatan Güç, “Kesinlikle bir forvet oyuncusu alacağız. Bu sayı 2’de olabilir. Transfer yapmak için oyuncu almamalıyız. İnegölspor’a faydalı oyuncular almalıyız. Bu maçta da kaçan pozisyonları gördünüz. Bu pozisyonlar golle sonuçlansa galip gelebilirdik. Emrah’ın pozisyonunda penaltı olduğunu düşünüyorum ama o pozisyonda kaleye şut atması lazımdı. Emrah’ın yaptığı doğru değil ama sağlık olsun. Şu anda kaybedilen bir şey yok. Ligdeki konumumuzu koruyoruz. Bu puan kayıplarını ileriki haftalarda telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

FORVET BÖLGESİNDE EKSİĞİMİZ VAR

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise her puanı değerli gördüğünü söyleyerek, “Yeterince pozisyon bulduk ve iyi oynadık. Kazanmak istedik ama olmadı. 1 puan yukarıya yaklaşmış olduk. Yarış devam ediyor. Forvet bölgesinde eksiğimiz var. Forvet bölgesine bir transfer yapmak istiyoruz. Gerekirse birkaç bölgeye daha oyuncu alabiliriz. Bu sayı iki yada üç olabilir ama çok fazla transfer yapılması taraftarı değilim” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş