Genç Kafkas liderliğini sürdürdü

U-15 Klasman 5. Grupta kendisini takip eden, Yıldırım Belediyespor ile karşılaşan Kafkasspor, sahadan berabere ayrılarak liderliğini sürdürdü. Yıldırım Belediyespor ise dördüncü sıraya geriledi.

Yayınlama: 29.08.2014
878
A+
A-

U-15 Klasman 5. Grup’ta mücadele eden lider Kafkasspor, Yıldırım Belediyespor’la karşı karşıya geldiği mücadele sonunda sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

İlk yarıda üstün bir oyun sergileyen Kafkasspor, ilk 45 dakikanın uzatma anlarında Yıldırım Belediyespor’dan Burak’ın attığı golle devreyi 1-0 yenik kapadı.

Maçın ikinci devresi de karşılıklı ataklarla çekişmeli bir şekilde başladı. Liderliğini devam ettirmek isteyen Kafkasspor son dakikaya kadar atak futbolunu sürdürdü. Kafkasspor, atak futbol oynayarak defansta aldığı riskin meyvesini uzatma dakikasında aldı. Mikail’in ara pasında hareketlenen Mert Şafak aşırtma bir vuruşla kalecinin üstünden topu ağlara gönderdi.






GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR JENERASYON YAKALADIK

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kafkasspor Altyapı Sorumlusu Uğur Kamacı “Grubumuz açısından lideri belirleyecek çok önemli bir maça çıktık. Oyun üstünlüğü maçın genelinde bizim elimizdeydi fakat ilk yarının sonunda çok şansız bir gol yedik ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. İkinci yarıya baskılı bir şekilde başladık pozisyonlarımızda vardı. Golü bulmak son dakikaya nasip oldu. Buradan sporcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi bir jenerasyon yakaladık. Hedefimiz hem elit lige çıkmak hem de ilerde bu jenerasyondan Kafkasspor A takımına çıkabilecek oyuncu sayısını arttırmaktır. Önümüzde oynayacağımız çok kritik Doğanspor maçı var. İnşallah bu maçı da kazanarak puan farkını arttırmak istiyoruz” dedi.

SAHA: Atıcılar

HAKEM: Ali Osman Ferik

YILDIRIM BELEDİYESPOR: İbrahim, Mustafa, Murat, Alihan, Burak, Yusufcan, Ergün, Serhat, Furkan, Doğan, Abdulkadir

KAFKASSPOR: Yusuf, Serkan, Alişan, Eren, Mert Ateş, Burak, Mert Şafak, Yusuf, Mehmet, Kadir, Turgay

GOLLER: 35’ Burak (Yıldırım Belediyespor), 70’ Mert Şafak (Kafkasspor)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş