Gençler Gücü kongreye gidiyor

İnegöl’ün köklü kulüplerinden Gençler Gücü Spor Kulübü’nün olağan kongresi 22 Mayıs 2014 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kongreye geçmişte 6 dönem başkanlık yapan Dr. Ergün Yıldız’ın başkanlığında oluşturulacak tek liste ile gidilecek.

Yayınlama: 16.05.2014
1.031
A+
A-

2013/2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gençler Gücü Spor Kulübü’nün her yıl yapılan Olağan Genel Kurulu 22 Mayıs Perşembe günü Kulüp tesislerinde yapılacak.

 

TECRÜBE SAHİBİ OLDUK






Konu ile ilgili Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Akgün yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Geride kalan sezonda zor şartlar altında olsak da ligde kalmayı başardık. Bu süreçte emeği geçen ve bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, eski Milletvekilimiz ve Kulüp Başkanımız Sayın Sedat Kızılcıklı, Eski başkan ve yöneticilerimizin yanı sıra ilçemizde yaşayan İş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz ligde kalmaktı ve bunu başardık. Bu süreçte Bölgesel Amatör Lig için tecrübe sahibi olduk. Önümüzdeki yıl çok daha iyi şartlar altında mücadele etmek ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etmek amacındayız.

 

TESİSLEŞME KONUSU ÖNCELİKLİ

Kulübümüz 1977 yılında kurulmuş ve aradan geçen 37 yıllık şanlı mazisinde bu gün iş adamı olarak ilçemizde yaşayan geniş bir kitleye sahip camiadır. Yeni sezonda kulübümüze geçmişte hizmet eden ve halen etmekte olan mensuplarımızla çok daha güçlenerek güzel işlere imza atağız. Yeni dönemde kulübümüzün ihtiyacı olan ve eksiğimiz olan kendimize ait antrenman sahamızın temini konusunda Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile görüşerek tesis konusunda gerekli çalışmalara başlamak istiyoruz. İnşallah bu ihtiyacımızı en kısa sürede gideririz diye düşünüyoruz.

 

ERGÜN YILDIZ BAŞKANLIĞINDA YENİ LİSTE

Yeni sezonda başarılı olabilmek adına yeni yönetim kurulumuzun oluşması gerekiyor. Camiamız geçmiş dönemlerde 6 dönem Kulüp Başkanlığımızı yapan Dr. Ergün Yıldız başkanlığında eskisinden çok daha güçlü bir şekilde kongre hazırlığını sürdürmektedir. Kulübümüzün Tüzüğü gereği Kongremizi 22 Mayıs tarihinde yapılacaktır. 22 Mayıs’ta saat 20.30 da kulübümüz tesislerinde yapılacak olan Genel Kurul Toplantısına üyelerimizi davet ediyoruz. Şimdi zaman Birlik ve Beraberlik zamanıdır ve camiamız geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde zorlukları aşağına inancımız tamdır. 22 Mayıs’ta gereken çoğunluğu sağlayarak yeni dönem çalışmalarına zaman geçirmeden başlamak istiyoruz. Bu nedenle üyelerimizin Genel Kurula duyarlı davranarak katılmaları önemlidir.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş