Gençler’de transfer sürüyor

Gençlergücü Spor Kulübü, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda iç transferde İlker Küçük ve Gökhan Sevdiverdi ile yeniden anlaşan Gençlergücü, dış transferde de Ömer Pal’ı renklerine başladı.

Yayınlama: 22.06.2016
979
A+
A-

İlk olarak iç transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı  Sedat Öpçiner’in, “Yeni sezonda mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkan Kulübümüzde bizleri hedefe götürecek kadronun oluşturulması için transfer komitemiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda yaptığımız görüşmelerde sağbek İlker Küçük ve Solbek Gökhan Sevdiverdi ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Her iki futbolcumuzdan beklentimiz büyük ve takımımıza olumlu yönde katkı koyacaklarına inancımız tamdır. Atılan imzalar sonucunda futbolcularımız bir yıl daha kulübümüze hizmet edecekler. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Ömer Pal’ın takıma olumlu katkı koyacağını belirten Öpçiner, “2012- 2013 Sezonunda  BAL Ligine yükseldiğimiz  kadroda yer alan ve Bursa şampiyonu olan kadro da yer alan Ömer Pal ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeniden anlaştık. 2016-2017 Sezonu için kadro oluşturma çalışmaları devam ediyoruz. Bu doğrultuda transfer listemizde yer alan Ömer Pal ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. Kendisine yeniden Gençlergücü formasını giydireceğimizden dolayı çok mutluyuz. Ömer oldukça etkili bir oyuncu ve kendisinden yeni sezonda çok şey bekliyoruz. Ömer’in aramıza katılması ile birlikte şimdi daha güçlü olduk. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun” dedi.






 

Ömer Pal ise yaptığı açılamasında; “Futbola 10 yaşında ilk olarak Gençlergücü’nde başladım. 11 Yaşında lisansım çıktı ve 9 sezon aralıksız bütün yaş gruplarında yer aldım. En son 2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme’de Bursa şampiyonu olduk ve Bölgesel Amatör Lige yükseldik. 3 Sezon aradan sonra yeniden yuvama döndüğüm için mutluyum. İnşallah oluşan kaliteli kadro ile birlikte çok çalışarak yeniden önce Süper Amatör Küme’ye sonrasında ise Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimizi düşünüyorum. Yeni sezonda çok çalışıp şampiyon olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” ifadeleri kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş