Gençlergücü’nde hedef puan farkını kapatmak

Bölgesel Amatör Lig’de ligde kalma mücadelesi veren Gençlergücü yarın deplasmanda karşılaşacağı Kilimli Belediyespor’u mağlup edip Suadiyespor’un önüne geçmek istiyor.

Yayınlama: 15.03.2014
953
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü, ligde kalma adına elinden gelen gayreti gösterirken, Suadiye ile arasında kalan 2 puanlık farkı bu hafta kapatmanın hesaplarını yapıyor. Mavi Siyahlı temsilcimiz yarın deplasmanda karşılaşacağı Kilimli Belediyespor’u mağlup edip Suadiyespor’un önüne geçmek istiyor.

Maç öncesi bir açıklama yapan Teknik Sorumlu Erol Aslan, Kilimli’den puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta sonu Yenişehir Belediyespor’u 6-2 mağlup ederek ligde kalabilme adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Aslan şunları kaydetti: Bu galibiyetin anlam kazanması için Kilimli’den de puan çıkarmak istiyoruz ve bunu başaracak güçteyiz. Cumartesi günü saat 11.00’de Zonguldak Kilimli’ye hareket edeceğiz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşip maç saatini bekleyeceğiz. İnşallah oradan da puan alarak ligde kalma adına önemli bir adım daha atmak istiyoruz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş