Gençlergücü’nde teknik kadro tamam

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlergücü’nden teknik kadroyla anlaşamaya varıldı. Daha önce anlaşma sağlanan Erol Arslan, Serkan Yalçın ve Fatih Çelik ile imza töreni yapıldı.

Yayınlama: 22.06.2015
797
A+
A-

İmza töreninde kulüp başkanı Sedat Öpçiner, Başkan yardımcısı Hüseyin Tubadan, Muhasip N.Kamuran Balkan, Genel Kaptan Mustafa Topuz, Tesisler sorumlusu Ayhan Çamlıdağ ve Altyapı sorumlusu Fırat Yıldız hazır bulundu.

 

İmza töreninde konuşan Kulüp başkanı Sedat Öpçiner şunları söyledi: “İki yıldır kulübümüzde görev yapan Erol Arslan ile yeniden, Serkan Yalçın ve Fatih Çelik hocalarımız ile ilk kez anlaştığımız için mutluyuz. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum kendilerinden Alt yapımızı yeniden yapılandırma ve A Takım olarak ta söz edilen bir ekip oluşturma adına beklentimiz var ve bu beklentiye en iyi cevabı vereceklerine inancımız tamdır. Alt yapı olarak 22 Haziran Pazartesi günü Futbol okulu çalışmalarımız start alıyor A Takım içinde belirlenen futbolcular ile görüşmelere en kısa sürede başlıyoruz.






 

Teknik sorumlu olarak yeniden kendini gençler gücüne bağlayan imza sonrası konuşan Erol Arslan ise, “Daha önce iki sezon boyunca kulübümüz adına özverili bir şekilde çalışmalara devam etmiştik. Yönetim kurulumuzun bize olan güveni ve tekrar anlaştığımız için mutluyum beklentileri ve hedefleri biliyoruz bu yönde çok çalışarak kulübümüze hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş