Gurpetçi iş adamından İnegölspor’a destek

2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor için kulüp yönetimi tarafından başlatılan ‘Formanı al, takımına destek ol’ kampanyasına Almanya’da yaşayan İnegöllü iş adamından örnek destek geldi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.02.2015
995
A+
A-

Çocukların İnegölspor’a olan sevgilerini arttırmak ve taraftarlığını benimsetmek üzere bu kampanyaya destek olduğunu kaydeden iş adamı şampiyonluk yolunda İnegölspor’a başarı dileklerini de iletti.

 

1000 EURO GÖNDERDİ






Almanya’nın Gummesbach şehrinde yaşayan İnegölspor sevdalısı İnegöllü iş adamı Yusuf Malçok, İnegöl Belediye Başkanı ve aynı zamanda İnegölspor onursal başkanı Alinur Aktaş’ı arayarak İnegölspor için 1000 Euro para yatırdığını ve bu para karşılığı İnegölspor forması alınarak çocuklara dağıtılmasını talep etti.

 

1.000 EURO’LUK DESTEKLE FORMA ALMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ

Takıma destek olan, sahip çıkan her kişi ve kuruma müteşekkir olduklarını söyleyen Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor için başlatılan bu kampanyaya verilen bu güzel ve örnek destek çok önemli. Şimdiye kadar yaklaşık 100 civarında forma satışı gerçekleşti. Bunların arasında en ilginç olan Almanya’da yaşayan Yusuf Malçok isimli hemşerimizin desteği oldu. Kendisi beni arayarak kampanyaya destek olmak isteğini ve 1.000 Euro’luk destekle forma almak istediğini belirtti. Buna tekabül eden 27 formanın öğrencilere dağıtılmasını istedi. Bu tip desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş