Güvenspor’da transfer sürüyor

Transfer çalışmalarına devam eden Karadeniz Güvenspor, İstanbul Kulübü Vefaspor’dan 27 yaşındaki Nedim Sonay Kara’yı transfer etti.

Yayınlama: 20.08.2014
891
A+
A-

Karadeniz Güvenspor, İstanbul’un köklü kulüplerinden Vefaspor’un 27 yaşındaki forvet oyuncusu Nedim Sonay Kara’yı renklerine bağladı.

 

BANK ASYA VE 2. LİG’DE TOP OYNAYAN BİR İSİM






Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu, “Karedeniz Güvenspor olarak hocamızın ve teknik heyetimizin isteği doğrultusunda transfer harekâtımızı sürdürüyoruz. Bugün İstanbul’un köklü kulüplerinden olan Vefaspor’da forma giyen Nedim Sonay Kara kardeşimizi kulübümüze kazandırdık. Kendisinin bize güç katacağına inanıyoruz. Yıllarca Bank Asya ve 2. Lig’de top oynayan bir isim. Bize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kulübümüzü tercih ettiği için camiamız ve yönetim kurulumuz adına kendisine teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM

Karadeniz Güvenspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Nedim Sonay Kara ise, “Hedefleri olan bir kulübe geldim. Bu yıl takım olarak bu hedeflere ulaşmayı ümit ediyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben başarı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş