İnegöl, Konya’dan şen döndü

Konya’da düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na katılan Belediyespor ile Kafkasspor, elde ettikleri başarılı sonuçlarla turnuvada isimlerden söz ettirdiler.

Yayınlama: 12.09.2014
783
A+
A-

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2014 Yılı Faaliyet Programında yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bu sene “Kayhan Aytar Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası” adı altında 7-10 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya’da yapıldı.

 

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’ndaki şampiyonaya 76 ilden 2300’ü aşkın sporcu katıldı. Katılan antrenörler ve velilerle birlikte 4000 kişinin ağırlandığı Konya’da tam bir taekwondo şöleni yaşandı.






Kurulan 9 kortta yapılan müsabakalarda kendilerini gösteren minikler, renkli ve heyecanlı maçlara imza attılar.

 

Konya’da yapılan Minikler Türkiye Taekwondo şampiyonasına İnegöl Belediyespor dan 8, İnegöl Kafkasspor dan 3 sporcu katıldı. Üst turlara geçmeyi başaran sporcularımız, ilk üç dereceye kalmayı başaramadı.

 

İnegöl Belediyespor Tekvando antrenörü Süleyman Dindar “Müsabakaya katılan tüm sporcularımı kutluyorum. Çocuklarımız için güzel bir tecrübe oldu. Yetenekli sporculara sahibiz, zamanla daha iyi dereceler elde edeceğimizi düşünüyorum. Müsabakalara katılmamızda bize yardımcı olan İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

Kafkasspor Tekvando antrenörü Ersin Salgıç “Çok çalışmanın olumlu şekilde karşılığını almaya başladık. Sporcularımın Konya’da yapılan ilk resmi müsabakada tecrübe kazanmaları bizim için çok önemliydi. 3 sporcumuzda Konya’da önemli başarıya imza attı. 30 kg da mücadele eden Melek Arslan şanssız bir şekilde 4.turda elenerek Türkiye şampiyonluğunu kaçırdı. Spor branşlarının yaygınlaşması anlamında okullarımızla birlikte koordineli şekilde çalışmalarımız devam etmektedir” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş