Hacıbekiroğlu ile sözleşme yenilendi

İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı, orta oyuncu Cansın Hacıbeiroğlu’nun sözleşmesini uzattı.

Yayınlama: 21.07.2016
755
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Musap Güleç katıldı.

 

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kocaağa, “2016-2017 sezonu için eski orta oyuncularımızdan Cansın Hacıbekiroğlu ile bu yılda sözleşmemizi tekrar yeniledik.  Kendisi 3. yılında İnegöl Belediyespor için tekrar ter dökecek. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda baha başarılı bir grafik çizmesini temenni ediyoruz. İnegöl Belediyespor’un yukarı olan hedeflerinde onunda payı olacağını ümit ediyoruz. Teşekkür ediyorum ve kendisine de başarılar diliyorum” dedi






           

Cansın Hacıbekiroğlu ise “Öncelikle taraflara hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Bu sene burada 3. yılım. İnegöl Belediyespor kulübü her zaman gerçekçi hedefleri olan bir kulüp olmuştur ve bu hedefler doğrultusunda da her zaman başarıyı yakalayabilmiştir. Bu senede eminim ki önümüze konulan hedefler doğrultusunda, büyük bir başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu seneki kadromuz oldukça hevesli bir kadro. Yine antrenörlerimiz ve yöneticilerimiz oldukça hevesliler. Gerçekten bu spor anlamında çok önemli bir şey. O yüzden herkes bu şekilde hevesli ve profesyonel olduğu sürece eminim ki, busene de yine hedeflerimize ulaşmakta zorluk çekmeyeceğiz. Herkesin iyi bir sezon geçirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Cansın Hacıbekiroğlu, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş