AMATÖR TAT VERMEDİ

Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden İnegöl ekipleri, geride kalan haftalarda elde ettikleri puanlarla tat vermedi.

Yayınlama: 16.11.2016
672
A+
A-

Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de geri kalan haftalarda İnegöl ekiplerinin sergiledikleri performanslar ve gruplarında bulundukları konumlar sporseverlerin yüzünü güldürmüyor.

 

KURTULUŞSPOR






Süper Amatör Lig A Grubu’nda yer alan Kurtuluşspor, geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puanla 5. sırada yer aldı. Kurtuluşspor bu müsabakalarda rakip filelere 8 gol gönderirken kendi kalesinde de 8 gol gördü.

 

Kurtuluşspor’un oynadığı müsabakalar;

Keles Gençlik 3-0 Kurtuluşspor, Kurtuluşspor 2-0 Mimar Sinan Gençlik, Kurtuluşspor 3-2 Yenicespor, Burgazspor 3-3 Kurtuluşspor.

 

DOĞANSPOR

Yine A Grubu’nda bulunan Doğanspor, 4 müsabakada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 6 puanla 7. sıraya yerleşti. Doğanspor, geride kalan 4 haftada 8 gol atarken kalesinde de 8 gol gördü.

 

Doğanspor’un oynadığı müsabakalar;

İznikspor 1-0 Doğanspor, Doğanspor 2-1 Gemlikspor, Keles Gençlik 5-3 Doğanspor, Doğanspor 3-1 Mimar Sinan Gençlik.

 

YENİCESPOR

A Grubu’ndaki son temsilcimiz Yenicespor, geride kalan 4 haftada 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak topladığı 6 puanla 9. sıraya yerleşti. Yenicespor, bu müsabakalarda 8 gol kaydederken kalesinde ise 10 gol gördü.

 

Yenicespor’un oynadığı müsabakalar;

Mimar Sinan Gençlik 1-2 Yenicespor, Yenicespor 3-6 Emekspor, Kurtuluşspor 3-2 Yenicespor, Yenicespor 1-0 19 Mayıs Gençlik

 

KAFKASSPOR

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Kafkasspor ise, geride kalan 4 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu topladığı 7 puanla 5. sırada yer alıyor. Kafkasspor bu müsabakalarda 5 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.

 

Kafkasspor’un oynadığı müsabakalar;

Erdemlispor 3-1 Kafkasspor, Kafkasspor 0-0 Fethiye İdman Yurdu, Çotanakspor 0-3 Kafkasspor, Kafkasspor 1-0 Değirmenönüspor

 

KARADENİZ GÜVENSPOR

Yine B Grubu’nda mücadele eden Karadeniz Güvenspor, geride kalan 4 haftada 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 1 puanla 11. sırada yer aldı. Güvenspor, bu müsabakalarda hiç gol atamazken kalesinde ise 8 gol gördü.

 

Karadeniz Güvenspor’un oynadığı müsabakalar;

Karadeniz Güvenspor 0-0 Demirtaşspor, Elmasbahçespor 4-0 Karadeniz Güvenspor, Millet Mh. Spor 1-0 Karadeniz Güvenspor, Karadeniz Güvenspor 0-3 Erdemlispor.

 

GENÇLERGÜCÜ

1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Gençlergücü Spor Kulübü, geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Lacivert Siyahlı ekip bu 4 müsabakada rakip fileleri 11 kez sarsarken kendi kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü.

 

Gençlergücü’nün oynadığı müsabakalar;

K.Boyu Nilüferspor 2-4 Gençlergücü, Gençlergücü 5-1 Hacivatspor, Akhisar Demirspor 0-0 Gençlergücü, Gençlergücü 2-0 Gündoğduspor.

 

AKHİSAR DEMİRSPOR

1. Amatör Küme 1. Grup’ta yer alan bir başka temsilcimiz olan Akhisar Demirspor ise geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 5 puanla 6. sırada yer alan Akhisar, bu müsabakalarda 6 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

 

Akhisar Demirspor’un oynadığı müsabakalar;

Akhisar Demirspor 1-2 Gürsu Yenidoğanspor, Gündoğanspor 2-2 Akhisar Demirspor, Akhisar Demirspor 0-0 Gençlergücü, Bursa Dağ Gücüspor 1-3 Akhisar Demirspor.

 

İSAÖRENSPOR

1. Amatör Küme 3. Grup’ta mücadele eden İsaörenspor, oynadığı 4 müsabakada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla 2. sırada yer alıyor. İsaörenspor, bu müsabakalarda rakip filelere 11 gol bırakırken kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

 

İsaörenspor’un oynadığı müsabakalar;

İsaörenspor 3-1 Ağaköyspor, Şükraniyespor 0-3 İsaörenspor, İsaörenspor 0-0 Yeniköyspor, Romanspor 1-5 İsaörenspor.

 

DOĞUGÜCÜSPOR

1. Amatör Küme 6. Grup’ta yer alan Doğugücüspor, oynadığı 3 müsabakadan 2 galibiyet 1 beraberlik alarak topladığı 7 puanla 3. sırada bulunuyor. Doğugücüspor, bu müsabakalarda rakip filelere 9 gol gönderirken kalesinde ise yalnızca 2 gol gördü.

 

İlk haftayı bay geçen Doğugücüspor’un oynadığı müsabakalar;

Orhangazispor 0-1 Doğugücüspor, Doğugücüspor 1-1 Harmancıkspor, Sarımeşelerspor 1-7 Doğugücüspor.

 

ALANYURT GENÇLİK

1. Amatör Küme 6. Grup’ta yer alan bir başka temsilcimiz Alanyurt Gençlik ise, oynadığı 3 müsabakadan 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 3 puanla 8. sırada yer aldı. Alanyurt, bu müsabakalarda 4 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü.

 

Alanyurt Gençlik’in oynadığı müsabakalar;

Alanyurt Gençlik 3-2 Sarımeşelerspor, İhsaniyespor 1-0 Alanyurt Gençlik, Alanyurt Gençlik 1-6 Orhanelispor. Alanyurt Gençlik, 4. haftayı bay geçti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş