“Hocamız ile devam edeceğiz”

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, 3-2 mağlup ayrıldıkları Hatayspor maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Eşref Güç, “da işi kolay değil. Sakatlıklar çok fazla. Kulübe zengin olmayınca o ne yapsın? Hoca bugün istifa ederdi. Biz onu tutmaya çalışıyoruz. Play-off’a da hocamız ile devam edeceğiz” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.03.2015
746
A+
A-

Temsilcimizin Hatayspor’a mağlup olmasının ardından, İnegölspor Kurucu Başkanı Hasan Bilge, İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ve İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

KULÜBE ZENGİN OLMAYINCA O NE YAPSIN?






Şaban Yıldırım ile yollarına devam edeceklerini belirten Eşref Güç, “”İyi ki ilk yarıda bu puanları toplamışız. Yoksa play-off’un dışında kalırdık. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıp, en az kayıpla play-off’a kalmaya çalışacağız. Futbolcular suçun kendilerinde olduğunu düşünebilirler. Tabi duygusal davranıyorlar ama futbol 3 ihtimalli maç. Bugün Hatay bizden daha fazla istedi. 3 puanı hak ettiler. Bizde de mutlaka büyük bir düşüş var. Tabi bu sakatlıklara, hava şartlarına, formsuzluğa bağlanıyor. Normal tabi yani.  Biz bu işin sonuna bakalım. 6 haftamız kaldı. En azından bundan sonrasına bakalım. Evet iyi oynamıyoruz. İyi oynasak sonuç böyle olmaz. Hatay niye direniyor? Biz kötü olduğumuz için direniyor. Keşke bir tane daha oyuncu alsaydık. Hocanın da işi kolay değil. Sakatlıklar çok fazla. Kulübe zengin olmayınca o ne yapsın? Hoca bugün istifa ederdi. Biz onu tutmaya çalışıyoruz. Bu saatten sonra gelecek hoca ne yapacak? Gelecek hocanın faydalı olacağına da inanmıyorum. Play-off’a da hocamız ile devam edeceğiz” dedi.

 

EKSİKLERİMİZ VAR

İnegölspor Kurucu Başkanı Hasan Bilge, temsilcimizin eksiklerini olduğğunu belirterek, “”Galibiyeti arzulamıştık ama olmadı. Hatayspor’u bizden daha iyi oynuyor gördüm. Eksiklerimiz var. Orta saha bloğu maalesef oyun kurmakta zorluk çekiyor. Eksikleri olduğunu gördüm. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum. Ama ümit hiç bir zaman kesilmemeli. Benim başkan olduğum ve şampiyon olduğum dönemde biz son haftada düğümü çözmüştük. Son haftaya girinceye kadar 3. durumdaydık. Son hafta maçları neticesinde şampiyon olduk. O bakımdan ümidi hiç bir zaman kesmemek lazım. Moralleri bozmamak lazım. Hiç olmazsa lider olamazsak ta play-off’u muhakkak yakalamalıyız. Onu yakalayacak güç var aslında. İnegölspor ilk yarıya iyi başladı. İyide götürdü. Ama sonradan neler olduğunu bilemiyorum” ifadelerini kullandı. 

 

ÇOCUKLAR İYİ NİYETLİ

Onursal Başkan Aktaş ise, “İyi gitmiyoruz. İç saha mağlubiyetleri geldiğimiz noktada bırakın şampiyonluğu, çok iddialı olmamıza rağmen play-off’u bile sıkıntıya koyacak neredeyse. 6 hafta kalmış. 6 haftada en yüksek puanları toplayıp inşallah play-off’la alakalı sürecimizi devam ettiririz. Aramıza katılacak oyuncularımız olacak. Raif, inşallah önemli bir silahımız. Biraz mantalite olarak ta düştük açıkçası. 4-5 haftadır iyi gitmiyoruz. Hocamız, çocuklar çok istekliler ama olmadı bir şekilde. Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır. Ben özellikle tüm taraftarlardan, basın mensuplarından camiaya sahip çıkmanızı özellikle istirham ediyorum. Her takımın böyle çıktığı dönemler vardır. Düştüğü dönemlerde vardır. İnegölspor bu kadar kötü sonuçlara rağmen, son 4-5 haftada aldığı 3 tane iç saha mağlubiyetine rağmen hala 4.sırada. İstemezdik böyle bir şey olmasını. Ama futbolda böyle iniş çıkışlar oluyor. Bizde Hatayspor’u deplasmanda yenmiştik. Hatayspor’da geldi bizi burada yendi. Çok eksiklerimiz var tabi. Özellikle orta sahamızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Keşke 1-2 sporcu daha alsaydık demiyor değiliz. Mevcut oyuncularımızdan  düşük performansla oynayanlar var. Çocuklar iyi niyetli ama içerde gerçekten hep beraber birbirlerine sarılıp ağladılar. Güzel duygusal bir ortam oldu. Ben özellikle hem basından hem kamuoyundan hem hocamız, teknik heyetimi hem de sporcularımıza sahip çıkmalarını istiyorum. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Bir şeyleri değiştirmekle hemen sihirbaz gibi hallolsaydı. Bizde o yönteme giderdik.  6 hafta kalmış. 6 haftada en iyisini yapıp biz  kesin play-off’ta  olmak istiyoruz. Play-off’a katılacak sporcularımızla daha iyi bir performans sergileriz inşallah. Taraftarlarımıza da kötü oynamamıza ve mağlup olmamıza rağmen verdikleri destek için ayrıca hiç bir sıkıntı çıkartmadıkları için yürekten teşekkür ediyorum. Yenen tebrik edilir. Hatayspor’u da tebrik ettik. Onlara da başarılar diliyoruz” dedi.

 

ÇOK ÜZGÜNÜZ

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, kameralar karşısında fazla konuşmayarak, “Çok üzgünüz. Sonuçtan dolayı. Sadece bu kadar konuşacağım” dedi.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş