İnegöl lidere kafa tutacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zor günler yaşayan İnegölspor, hafta sonu ligin ikinci yarısının flaş takımı olan ve liderlik koltuğuna oturan Giresunspor’a konuk olacak. Bordo Beyazlılar kaybetmemek için oynayacak.

Yayınlama: 11.04.2014
956
A+
A-

30. hafta karşılaşmaları kapsamında kozlarını paylaşacak iki takımın da kaybetme lüksü yok.

 

HEDEF DEPLASMANDAN PUAN ÇIKARMAK






57 puanla liderlik koltuğunda oturan Karadeniz temsilcisi, 1 puan gerisindeki rakibi Hatay’a koltuğu kaptırmamak için İnegölspor’u mağlup etmekten başka bir ihtimal düşünmüyor. 45 puanla 6’ncı sırada yer alan İnegölspor da düşük ihtimal de olsa Play-Off iddiasını sürdürmek için zorlu deplasmandan puan çıkartmanın hesaplarını yapıyor.

 

İLK KARŞILAŞMAYI 3-1 KAZANMIŞTIK

İnegölspor ve Giresunspor, lig tarihinde daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakaların ikisinde Bordo Beyazlılar kazanırken, 2 karşılaşmayı ise Karadeniz temsilcisi kazandı. İnegölspor, 1988-89 sezonunda Giresun’da oynanan karşılaşmada 2-1 kaybetmiş, bu maçın rövanşında ise Bordo Beyazlılar İnegöl’de 3-1 galip gelmişti. İki takım, geçtiğimiz yıl da Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. İnegölspor’un kupada ilerleme gibi bir hedefi bulunmadığından, temsilcimiz yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkıp Giresunspor’a 2-0 mağlup olmuştu. 2013-2014 sezonunun ilk yarısında ise İnegölspor’de oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3-1 kazanmayı bilmişti. Ancak Giresunspor, İnegöl’de kaybettiği maçın ardından adeta kabuk değiştirip İnegölspor maçı sonrası oynadığı 16 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 43 puan topladı. Liderlik koltuğuna oturan Giresunspor’un aksine İnegölspor ise ilk yarıdaki Giresun maçı sonrası ancak 23 puan toplayabildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş