İnegöl’e 22’lik genç stoper

İnegölspor, daha önce prensipte anlaştığı Yeşil Bursa takımının 22 yaşındaki savunma oyuncusu Semih Durmuş’u 3 yıllığına renklerine bağladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.07.2014
984
A+
A-

Bordo Beyazlı temsilcimiz, daha önce de prensipte anlaştıkları Yeşil Bursa takımının 22 yaşındaki genç savunma oyuncusu Semih Durmuş’u 3 yıllığına renklerine bağladı.

 

HOCAMIZIN VE TRANSFER KOMİTESİNİN ORTAKLAŞA İSTİŞARESİ






İmzaların atılmasının ardından bir açıklama gerçekleştiren İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Celal Ter, “Daha önce anlaşmış bulunduğumuz Semih Durmuş kardeşimizle 3 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Kendisinin uzun yıllar İnegölspor’a ve Türk futboluna hizmet edeceğine inanıyoruz. Kendisi ilerleyen bir futbolcu. Geçen sene Yeşil Bursa’da 34 maç oynamış. Yine hocamızın ve transfer komitesinin ortaklaşa istişaresi ile alınmış bir arkadaşımız. Kendisine İnegölspor forması adı altında uzun yıllar başarılar diliyorum. Ayrıca transferde emeği olan başta Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ya, Yeşil Bursa Başkanı Mehmet Küçükyalçın’a ve eski Bursasporlu futbolcu şimdiki menajer Vedat Vatansever ağabeyimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Buraya beklentileri karşılamaya geldim

İnegölspor’un büyük bir camia olduğunu ve Bordo Beyazlı ekibe transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Semih Durmuş ise, “Şampiyonluğu hedefleyen bir kulüpteyim. Benim de hedeflerim büyük. Transferimde emeği geçen Recep Bölükbaşı başkanımız, Mehmet Küçükyalçın başkanımız, İnegölspor yönetimine ve hocamıza teşekkür ediyorum. Benden büyük beklentiler var. Buraya beklentileri karşılamaya geldim. Allah nasip ederse de beklentileri karşılayacağım” şeklinde konuştu.

 

SEMİH DURMUŞ

1992 Orhangazi doğumlu olan Semih Durmuş, futbola 1999 yılında Orhangazispor altyapısında başladı. 1999 yılından 2012 yılına kadar 13 sene boyunca Orhangazi forması altında top koşturan genç stoper, 2012 yılında Yeşil Bursa A.Ş. takımına transfer oldu. 2 yıl boyunca Yeşil Bursa takımının başarısı için ter döken Semih Durmuş kariyeri boyunca 4 Türkiye Kupası, 120 TFF 3. Lig ve 25 DSGL karşılaşmasına çıkarak toplamda 14 kez rakip fileleri havalandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş