İnegöllü 2 sporcuya Milli davet

Karma Spor Sanatları MMA Federasyonu 2. etap İzmir Amatör MMA Turnuvası ve milli takım seçmelerine İnegöl’den 5 sporcu ile katılan Kocal Osmanlı Spor Kulübü 3 birincilik ve 2 üçüncülük elde ederken İnegöllü 2 sporcu milli takım kampına davet edildi.

Yayınlama: 28.05.2015
783
A+
A-

Karma Spor Sanatları MMA (Mixed Martial Arts) Federasyonu 2. etap İzmir Amatör MMA Turnuvası ve milli takım seçmeleri 22, 23 ve 24 Mayıs 2015 tarihinde İzmir-Güzelbahçe Yelki Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 130 sporcunun katıldığı organizasyonda İnegöl’ü 5 sporcu 1 hakem ve 1 antrenör ile Kocal Osmanlı Spor Kulübü temsil etti.

 

İNEGÖLLÜ SPORCULARA MİLLİ DAVET






Konaklamanın Çeşme’de yapıldığı organizasyonda İnegöl 3 birincilik 2 üçüncülük alarak büyük başarı sağladı. İnegöllü iki sporcu da milli takım kampına davet edildi. Davet edilen sporcular Yıldız Erkekler kategorisinde 40 kilogramda Furkan Osman Kocal ve 75 kilogramda Büyük Erkeklerde Murat Efe oldu. Kamp değerlendirmesinden sonra Gürcistan’da yapılacak olan MMA Grapling Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek olup İtalya, Almanya ve Bulgaristan’da yapılması planlanan MMA Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecekler.

 

BAŞARIYA DOYMUYORLAR

Turnuvada derece yapan Kocal Osmanlı Spor Kulübü’nün İnegöllü sporcularından 75 kilogramda Büyük Erkekler kategorisinde Murat Efe birinci, 70 kilogramda Büyük Erkekler kategorisinde İkram Aflatov birinci, 40 kilogramda Yıldız Erkekler kategorisinde Furkan Osman Kocal birinci, Büyük Erkekler 65 kilogram kategorisinde Kadir Halim üçüncü, 73 kilogram Büyük Erkekler kategorisinde Kerim Lütfiev üçüncü oldu.

 

3 KUPAYLA YUVAYA DÖNDÜLER

Turnuvada ev sahibi İzmir ekibi 79 puanla birinci olurken 50 puanlı Bursa ekibi ikinci 50 puanlı Afyon ekibi ise üçüncü oldu. İkili averajda Bursa daha fazla birinci çıkardığından dolayı ikincilik kupasını elde etti. İller arası ikincilik kupası ve katılım kupaları ile beraber üç kupayla İnegöl’e dönüş yapıldı. Milli takım kampının İnegöl ya da Afyon’da yapılması konusunda görüşmeler devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş