İnegölspor gençleşiyor

Transfer çalışmalarında sona doğru gelen inegölspor, genç futbolcular Cenk Demirel ve Emre Pehlivan’ı kadrosuna kattı.

Yayınlama: 21.07.2014
800
A+
A-

Bursa menşeli olan ve son olarak Kızılcahamam’da forma giyen Emre Pehlivan ile Altay alt yapısından yetişip ardından Kepez, Nilüfer ve son olarak da Tepecikspor forması giyen Cenk Demirel, Cumartesi günü kulüp tesislerinde düzenlenen törenle kendilerini Bordo Beyazlı renklere bağlayan imzaları attılar.

 

HOCAMIZIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA BU TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK






Takımda tecrübeli oyuncular kadar genç kadroya da önem veren Şaban Yıldırım’ın kadroda muhakkak görmek istediği bu iki genç yetenek için yaklaşık 1 aydır görüşmeler sürüyordu. Anlaşmanın sağlanması üzerine dün imza töreni öncesi transfer kamuoyuna da duyuruldu. Tesislerde transfere ilişkin bir açıklama yapan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Haraslı, “İnegölspor olarak iki değerli sporcuya daha bugün imzalarını attırıyoruz. Bursaspor alt yapısında yetişen ve daha sonra Körfez Belediye ile Kızılcahmam’da futbol oynayan Emre kardeşimizle anlaşmaya vardık. Ayrıca Tepecikspor’dan transfer ettiğimiz ve sağ bek mevkiinde oynayan Cenk Demirel kardeşimiz de bugün İnegölspor’la sözleşmeyi imzaladı. Kendisine de hayırlı olsun diyoruz. Hocamızın istekleri doğrultusunda bu transferleri gerçekleştirdik” dedi.

 

LİGLERDEN DE GÖRÜŞME YAPTIĞIMIZ FUTBOLCULAR VAR

Hamit Haraslı, Şaban Yıldırım’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürdüklerini de ifade ederek; “1-2 oyuncu takviyemiz daha olacak ve muhtemelen bu takviyelerle transferi kapatmış olacağız. Üst liglerden de görüşme yaptığımız futbolcular var. Ancak acele etmiyoruz” diye konuştu.

 

HOCAYLA TANIŞTIĞIM İÇİN GELMEK İSTEDİM

İnegölspor’un genç sol kanat oyuncusu Emre Pehlivan ise “İnegölspor’la 1-2 haftadır görüşmelerimiz sürüyordu. İki tarafın da istediği bir transfer oldu. Ben de hem Bursa’ya yakın bir şehir olduğu için hem de hocayla tanıştığım için gelmek istedim. Hayırlı olsun” dedi.

 

HEDEFLERİ OLAN KULÜBE GELDİM

Cenk Demirel de İnegölspor’un kendisini transfer etmek için 1 buçuk ay uğraştığını belirterek; “Ben de hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş