İnegölspor liderlikten emin

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, sonraki haftalarda oynanacak olan Bandırmaspor ile aralarındaki 3 puanlık farkı kapatıp liderliğe geçeceklerini ifade etti.

Yayınlama: 13.11.2014
692
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, dün kulüp tesislerinde takımdaki son durum ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

1. SIRAYA YERLEŞECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR






İnegölspor’un ligin 12. haftasında Altay ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldığını hatırlatarak konuşmasına başlayan İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, “Kendi evimizde 3 puan alamamış olsak da beraberlik de kötü bir sonuç değil. Şu anda ligde lider Bandırmaspor’un ardından 23 puanla 2. sıradayız. Takımımızın önümüzdeki maçlarda Bandırmaspor ile arasında olan 3 puanlık farkı kapatıp 1. sıraya yerleşeceğine olan inancımız tamdır” dedi.

 

TARAFTARIMIZA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Taraftar desteğine değinen Ortakçı, “Yönetim olarak Altay maçında gösterdikleri ilgi ve destek için taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Takımımız bu güçlü taraftar desteğinin de etkisiyle daha da iyi yerlere ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

 

OKAN TEPECİK KARŞISINDA FORMA GİYEMİYOR

Son olarak İnegölspor’un Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacağını hatırlatan Ortakçı, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek müsabakada sakatlıkları Raif ve Caner’in yanı sıra sarı kart cezalısı durumuna düşen Okan Deniz’in de forma giyemeyeceğini belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş