İnegölspor telafi peşinde

Yarın Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz İnegölspor, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Hafta sonu deplasmanda alınan mağlubiyetin ardından İnegölspor için Nazilli Belediyespor, telafi maçı olarak gözlemleniyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 17.02.2015
643
A+
A-

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 4 maçta 3 galibiyetle yeniden Play-Off hattına giren Nazilli Belediyespor, yarın temsilcimiz İnegölspor’a konuk olacak. İnegöl İlçe Stadı’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak.

 

NAZİLLİ TAM KADRO İLE GELİYOR






Sakat ya da cezalı futbolcusu bulunmayan Nazilli Belediyespor grupta 36 puanla 5., temsilcimiz İnegölspor ise 41 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

 

NAZİLLİ’DEN İDDİALI AÇIKLAMA

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, yaptığı açıklamada son haftalardaki formlarını İnegölspor maçında da göstermek istediklerini belirterek, “Güçlü rakibimizi yenerek tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

RAKİPLERDEN ANEKDOTLAR

Ligde 47 puan ile puan cetvelinde 1. sırada bulunan Bandırmaspor, kendi evinde ligde 10. sırada bulunan Pazarspor’u konuk edecek.  Ligde 44 puan ile puan cetvelinde 2. sırada bulunan Göztepe ise, deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş