İnegölspor’da ilk transfer Halil İbrahim

2. Lig temsilcimiz İnegölspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan 21 yaşındaki ön libero oyuncusu Halil İbrahim Yazğılı’yı renklerine bağladı.

Yayınlama: 09.07.2015
1.001
A+
A-

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlumuz Hüseyin Babacan, dış transfere başladıklarını ifade etti.

 

3 YILLIK ANLAŞTIK






Halil İbrahim Yazğılı ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirten Babacan, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan 1995 doğumlu ön libero oyuncusu Halil İbrahim Yazğılı kardeşimizi transfer ettik. Geçtiğimiz yıl Van’da kiralık olarak 25 maç oynamış. Bu sene Allah nasip ederse inşallah bizlere iyi bir katkı sunacağını inandığımız, genç, geleceği olan kardeşimiz. Kendisine de takımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Rabbim utandırmasın. İbrahim Yazğılı ile 3 yıllık anlaşma yapıldı” dedi.

 

BU SENE HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Halil İbrahim Yazğılı ise İnegölspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Buraya gelmemde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyum. İnşallah beni buraya getirenleri mahcup etmem ve benim için iyi referans veren insanların yüzünü kara çıkartmam. Hem benim için hem de takımım için inşallah iyi bir sezon geçer. İnşallah şampiyon oluruz. Bugüne kadar baya bir emek sarf edildi olmadı ama inşallah bizim katkımızla bu sene onu gerçekleştiririz. Hepimiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖLSPOR BENİM İÇİN BASAMAK

İnegölspor’da başarılı olarak üst liglere gitmek istediğini dile getiren Yazğılı, “Öncelikle bu takımın belli bir parçası olmak istiyorum. Bu takımda oynayan bir oyuncu olmak istiyorum. Bu takımda oynadıktan sonra da kendimi daha iyi geliştirip, daha iyi yerlere çıkmak istiyorum. Burayı kendime bir basamak olarak görüyorum. İnşallah futbol hayatımdaki ilk adımı burada atacağım. Üst liglere gitmemde inşallah İnegölspor benim için hayırlı olacak. İnşallah buradan iyi yerlere giderim” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş