Kurtuluşspor’da Ankargücü’ne

2011-2012 sezonunda Kurtuluşspor altyapısında kaleci olarak futbola başlayan Musa Çaçan, bu sene Ankaragücü formasını giyecek.

Yayınlama: 05.08.2015
1.003
A+
A-

Bir yıl Kurtuluşspor kalesini koruduktan sonra, Çanakkale Dardanelspor’a transfer olan Musa Çaçan, iki yıl Çanakkale’de oynadıktan sonra Kurtuluşspo’ra dönmüştü. Geçtiğimiz sezon Kurtuluşspor’da görev alan Çaçan, önümüzdeki sezon için Ankargücü altyapısına transfer oldu. 1999 Doğumlu olan Musa Çaçan, 1.85 boyunda ve 74 kg.

 

ÇALIŞKAN BİR SPORCUMUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Altyapı Sorumlusu Emre Güzen “Bu sene için hedefleri olan genç bir takıma sahibiz. Musa kardeşimiz, hedeflerimizde kilit oyuncularımızdan biriydi. Her ne kadar aramızdan ayrıldığı için üzülsek de, kendi kariyer planlaması için doğru bir adım olduğunu düşündük ve Ankaragücüne transferini uygun gördük. Musa karakterli, çalışkan bir sporcumuz. Ankargücü’nde başarılı olacağına inanıyorum. Ankaragücü’nde, bizleri ve İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş