Köyler Arası Futbol Turnuvasında kuralar çekildi

İlçemizde toplamda 24 köyün mücadele edeceği Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi. Kuraların ardından takımlar altışarlı 4 gurupta toplandı.

Yayınlama: 07.07.2015
818
A+
A-

Kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Turnuva Sorumlusu Yasin Aras, amaçlarının dostluk ve kardeşliğin olduğunu belirtti.

 

FAİR-PALY ÇERÇEVESİ İÇERİSİNDE…






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yasin Aras, “Bildiğiniz gibi ülkemizde gençler sürekli kendilerini toplumdan soyutlayıcı maddeler kullanabiliyor. Ama bizler bu gibi şeylerin aksine yaptığımız turnuvalar ile dostluğumuzu da hırsımızı da sahaya yansıtıyoruz. Böylece kötü alışkanlıklardan da uzak duruyoruz. Ben özellikle turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum. Onlardan ricam Fair-Play çerçevesi içerisinde bütün müsabakaların kardeşçe geçmesidir” dedi.

 

GURUPLAR

Kura çekiminin ardından guruplar şöyle şekillendi; A Gurubu: Boğazköy, Çitli, Edebey, Maden, Muratbey ve Tahtaköprü. B Gurubu: Akıncılar, Alibeyköy, Cerrah, Dipsizgöl, Konurlar ve Küçük Yenice. C Gurubu: Akbaşlar, Aşağı Ballık, Karalar, Kirazlık, Kulaca ve Şipali. D Gurubu: Çavuşköy, Hasanpaşa, İhsaniye, Ortaköy, Sungurpaşa, Süpütü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş