İnegölspor’da yüzler gülüyor

İnegölspor Kulübü Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, çok zorlanmalarına rağmen kazandıklarını ve galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Yayınlama: 27.01.2015
575
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor’un Başkanı Eşref Güç, Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, golcü isimleri Mümin Aysever ve Ersel Aslıyüksek, haftasonu alınan 1-0’lık Ankaragücü galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundular.

 

AZ POZİSYONLU, ZOR MAÇ OLDU






Bordo Beyazlı taraftarlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnegölspor Kulübü Başkan Eşref Güç, “Öncelikle seyirciye teşekkür etmek lazım. Sezon başından beri bizi yalnız bırakmadılar. İnegölspor olarak her zaman hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylüyoruz. Tabi sonu iyi olsun istiyoruz. Bugün futbol olarak 2 takımda da çok güzel futbol göremedik. Ancak bu saatten sonra artık işin o tarafına bakmayacağız. 90 dakika bittiği zaman maçı nasıl kazanırızın hesabını yapacağız. Bugün kazandık. Mutluyuz. Taraftarımıza bu galibiyet hayırlı olsun. Topçu kardeşlerim, teknik kadro çok çalıştılar. Bundan sonra da çalışacağız. Haftaya çok önemli Göztepe maçımız var. Bugün kazanmamız çok iyi oldu. Bizim ligimizde kolay maç yok. Bugün maçtan önce size sordukları zaman İnegölspor, Ankaragücü’nü rahat yenebilir diye söyleyebilirler. Baktığınız zaman az pozisyonlu, zor maç oldu. Artık rakipler kolay değil. Hele bu son haftalar daha zor olacak” dedi.

 

RAKİP ÇOK DİRENÇLİ OYNADI

Sahanın ve rakibin kendilerini zorladığını belirten İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, “Hafta içinde bir şey söylemiştik; Ankaragücü forması sahada olacak diye. Ankaragücü takımı oyuncularını tebrik etmek gerekiyor. Ankaragücü’ne yakışacak bir oyun oynadılar ve çok sert oynadılar. Biraz da hakem sert oynayama müsaade etti. Öyle olunca biz de tabi ki oyun kuramadık. Sahanın bizi biraz zorlaması, rakibin bizi zorlaması maçı iyice zor gale getirdi. Çok şükür ki bu maçı kazandık. Kazanmış olmak çok çok önemli. Böyle zor maçı kazanmak aynı zamanda ilerleyen haftalar için ivme kazanmak anlamına geliyor. Çok değerli bir 3 puan oldu. İnşallah bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Hakemin biraz sertliğe müsemma gösterdiğini düşünüyorum. Biraz daha o sertliği belki kartlarla cezalandırabilirdi. O zaman biz daha fazla oynama imkânı bulabilirdik ama ben önce rakibi tebrik etmek istiyorum. Onlar gerçekten sahada çok iyi organizeydiler. En azından bizi oynatmadılar, iyi mücadele ettiler. Çok zorlandığımız bir maç oldu ama kazandık. Rakip bizi oynatmadı doğrusu. Çok dirençli oynadılar. Ama biz bu direnci kıracak şekilde oynamayı bilmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUZ

Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Mümin Aysever, “Bugün için 3 puanı almamız çok önemli bir şey şampiyonluk yolunda. Önümüzde de Göztepe maçı var. Bu maç bitti. Tabi gol attığım için de ayrıca mutluyum. İnşallah sezon sonunda hep beraber şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Daha önce bir şampiyonluk yaşamıştık. O güzel günleri çok arıyoruz. Çok güzel günler yaşadık. İnşallah bu sene de olur, İnegölspor PTT 1. Lige çıkar” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOK HUZURLUYUM”

Maçı kazandıkları için ve İnegölspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Ersel Aslıyüksek, “Çok mutluyum. İlk hafta lige 2 golle başladım. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. İyi gidiyor. Bugün de 1 asist yaptım ve takımım galip geldi. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Şampiyonluk adına çok iyi ilerliyoruz. Durmak yok. Devamlı üstüne koya koya gideceğiz. Allahın izniyle şampiyon olacağız. İnegölspor’u zaten biliyordum. Burada yine İnegölsporla maçlar oynamıştım. Camiasını biliyorum, çok etkili bir taraftarımız var. Onlara da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize destekte bulunmaya devam etsinler. Çok beğendim, çok mutluyum, çok huzurluyum. Burada kafam çok rahat. Herkes çok iyi. Hocalarım olsun, ağabeylerim olsun, etraftaki insanlar olsun. Burada çok mutluyum. Geldiğim içinde çok mutluyum. İnşallah güzel şeyler olacak” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş