Kuşakların rengi değişti

İnegöl Belediyespor tekvando dalında mücadele eden altyapı sporcuları yeni kuşaklarını taktı. Sporcuların kuşak törenine katılan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Çocuklarımızın dışarıda ne olduğu belirsiz yerlerde vakitlerini harcamalarındansa, spor salonlarında enerjilerini harcamaları daha hayırlı” dedi.

Yayınlama: 05.06.2014
955
A+
A-

Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törene İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tekvando eğitmenleri, sporcular ve veliler katıldı.

 

Minik öğrenciler törende mini şovlarını sergilediler. Henüz küçük yaştaki sporcuların tahta kırmaları ise seyircileri büyüledi.






 

OKUMAZSAN GELİR İNŞAATA ÇALIŞIRSIN

Tören öncesi minik sporculara sorular yönelten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, minik sporcuların cevapları karşısında şaşkınlığa uğradı. Her çocuğun hayalinin doktorluk öğretmenlik olduğunu ama minik sporcuların hepsinin tekvandocu olmak istemelerinin kendisini şaşkınlığa uğradığını söyleyen Aktaş, velilere seslenerek, “Anne baba olarak sürekli çocuklarımızı takip etmeliyiz. Onların arkadaşlarını tanımalıyız. Onları kötü ortamlardan uzak tutmalıyız. Ben Hilmi Usta’nın oğlu Alinur Aktaş’ım. Bunu her yerde söylüyorum. Eskiden babam bana, “Eğer okursan kendine okursun, okumazsan gelir inşaata çalışırsın” derdi. Ama bizde belki inşaatta çalışmamak için okulumuza önem verdik. Çocuklarımızı sadece okula göndermemiz yetmez. Onları takip etmeliyiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş