Kafkasspor Ecer’e emanet

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kafkasspor Kulübü’nün Olağan Genel Kongresi gerçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Yapılan Olağan Genel Kongre’ye tek liste ile girilirken, başkanlığa Varol Ecer seçildi.

Yayınlama: 31.05.2016
1.365
A+
A-

Kafkasspor Olağan Kongresi geçtiğimiz Pazartesi akşamı kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, Kafkas camiasının tanınmış isimleri ve çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği kongrede tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Varol Ecer seçildi.

 

ÇOK VEFAKÂR YÖNETİCİLER VAR






Programda ilk olarak konuşan Belediyesi Başkan Vekili Turgay Yel, “Biz İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’de yapmış olduğumuz amatör kulüplere antrenman sahaları ile ve kulüplerin ihtiyaçlarını görecek şekilde tesislerle siz kıymetli kardeşlerimize hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Çocuğu hasta olduğu zamanda onu hastaneye götürmeyip topçusunu hastaneye götüren vefakâr yöneticiler var. Ben Kafkasspor camiasına hizmet eden başta başkanlara, yönetim kurullarına, ölenlere Allah rahmet etsin kalanlara da sağlık sıhhat diliyorum. Yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyorum” dedi.

 

BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise; “STK’ları idare etmek hele ki bu spor kulübü ise çok zordur. Bende bu badirelerden geçtim. Bu işler gönül işi, bu gönle gönül katmakta bizim işimiz. Elimizden geldiği kadar sporcunun ve spor ahlakı içerisinde olanların her zaman yanındayız. Hem şahsen hem de bulunduğum görevler gereği bunları yapmaya devam edeceğim.”

 

YANINDA VE ARKALARINDAYIZ

“Şuan burada çok güzel bir toplantı icra ediyoruz. Bütün arkadaşlarımız burada ama ülkemizin özellikle belirli bölgelerinde biz burada rahat rahat oturalım diye bu kongreleri yapalım diye göğüs göğse çarpışan kardeşlerimiz var. Polislerimiz var, askerlerimiz var, şehitlerimiz var, gazilerimiz var…Onları da buradan şehit olanları rahmetle minnetle, gazi olanları da şükranla anıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Nasıl ki bu toprağı bize vatan olarak bırakan atalarımıza borçlu isek bugün şu saatte güvenlik teşkilatlarında bizim için mücadele eden bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah’ın izni iledimdik onların yanındayız ve arkasındayız” şeklinde konuştu.

 

“DERDİMİZ HAİNLERLE VE SIRTINI ONLARA DAYAYANLARLA”

Dokunulmazlık kanununa vurgu yapan Şahin, “Biliyorsunuz bir hafta önce dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda bir yasa değişikliği yaptık. Şuanda Türkiye’de bulunan 550 milletvekilinin Başbakan dâhil dokunulmazlığı kalktı. Fezlekesi olanlarCumhurbaşkanlığı onaylamasından sonra mahkemeye sevk edilecek. Bu toprağı seven, bu bayrağı seven, bu ezanı seven, bu insanları sevenlerle ne TBMM’nin ne de bizim bir zorumuz olmaz. Bizim derdimiz hainlerle, teröriste yardım ve yataklık yapanlarla, onlara silah taşıyanlarla, onları kucaklayanlarla, sırtını onlara dayayanlarla” diye konuştu.

 

DEVLET DAİMA 18 YAŞINDA

Devletin daima 18 yaşında olduğunu vurgulayan Şahin, “Onlar şunu çok iyi biliyorlar devlet daima 18 yaşında, ilelebet 18 yaşında kalacaklar. Şu albayrak başka renge bürünmeyecek, o al al bayrağın rengini şehitlerimiz bize emanet ettiler. Hilalini inanıcımız yıldızını da istikbalimiz sembol eder. İstikbalini inşallah bize bırakan neslimize layık olacağız. Biz huzur içinde kongre tertip ediyoruz ama aklımızın büyük bir bölümü aslında orada. Biliyorum her namazda dua ediyoruz, niyaz ediyoruz orada bizim için mücadele eden güvenlik güçlerimize dua ediyoruz. Yarabbi senin kahhar ismi şerifinle, o ismi şerifin yüzü suyu hürmetine bizi bölmek isteyenlere, bizi ayırmak isteyenlere aman verme onları perişan eyle. Bizim duamız budur” ifadelerini kullandı.

 

ORTAMLAR GÜZELLEŞTİRİLDİ

Spor altyapısına yapılan desteklere vurgu yapan Şahin, “Türkiye’de son 12 senede spor altyapısı çok değişti. Belediyemiz,Gençlik Spor Bakanlığımız birçok tesis yaptı. Akla hayale gelmeyen tesisler yapıldı. Şimdi daha güzel ortamlarda mücadeleler yapılıyor. Tabi burada daha üst liglere çıkması arzu ediliyor ama bu bir yarış iyi olan kazanıyor. İllaki bunun sonunda daha büyük hedefler olacak diye kendimizi şartlamayalım. Öncelik centilmenlik önce bu camianın insanının ne kadar hoş görülü olduğunu diğer camialara da göstermek. Şimdiye kadar gösteren tüm başkanlara da müteşekkiriz” dedi.

 

SPONSOR SÖZÜ

Yeni yönetim kuruluna sponsorluk sözü veren Şahin, “Değerli arkadaşlar bu işleri yapmak gerçekten zor maddiyat gerektiriyor. Maddiyatı da şimdiye kadar başta Belediye Başkanımız olmak üzere birçok işadamı arkadaşımız üstlendiler götürdüler onların hepsine müteşekkiriz. Ama bu sezonda bu desteğin olduğu gibi devam etmesi lazım forma reklamınızı da ben bulacağım, söz veriyorum. Eski sponsorluk ücretinde çok çok iyi olacak. Tabi gelir oldu mu yöneticilik yapmak kolay yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

UNGAN HELALLİK İSTEDİ

Kafkasspor eski Başkanı Metin Ungan ise, “3 dönem sizlere hizmet etmeye çalıştım. Eksiklerimizle sizler için bir şeyler yapmaya çalıştık. Ben hak ve hukukunuzu yönetim kuruluna helal etmenizi istiyorum. Kafkasspor gibi büyük bir camiaya hizmet etmek hakikaten yüce bir görev. Bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Ne yaptınız dediğinizde böyle pırıl pırıl arkadaşlara emanet teslim ediyoruz. Eski başkanları abileri olarak emirlerine amadeyim” şeklinde konuştu.

 

BAYRAĞI YUKARI ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Seçimin ardından son olarak bir teşekkür konuşmasını yapan Başkan Varol Ecer, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurulda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Gün gelecek çok konuşacağız hatta çok çalışacağız. Biz büyüklerimizden aldığımız terbiye ile hareket edeceğiz. Bugüne kadar kulübümüze başkanlık yapan değerli abilerimizin izinden gideceğiz. Devraldığımız bayrağı daha yukarıya çıkarmak istiyoruz. Biz vatana, millete, bayrağa, diline, dinine bağlı bireyleriz. İyi günde ve kötü günde biz hep olacağız. Eğer bizler bu birlik ve beraberliğimizi korursak başaramayacağız hiçbir şey olamaz” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YÖNETİM KURULU

Varol Ecer başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda; Ahmet Bayraktar, Ahmet Salim, Beytullah Aykul, Bilal Bayrak, Cengiz Ter, Fatih Can, Hakan Akkaya, Hakan Cengiz, Hamza Peker, Hüseyin Arık, İdris Baykoz, İsmail Altundağ, Kenan Aktaş, Kerim Bayraktar, Mehmet Özdamar, Mikail Kavaz, Murat Sağlam, Recai Baykan, Recep Horaz, Rıdvan Şentürk, Savaş Kılıçoğlu, Selami Coşkun, Serdar Geylan, Serdar Kaçar, Taner Karakaya, Tanju Şimşek, Uğur Kamacı, Yakup Gül, Yalçın Atalay, Yavuz Kaya ve Yücel Doğru isimleri yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş