Kurtuluş’ta hazırlıklar devam ediyor

İnegöl’de etkili olan şiddetli lodos futbol müsabakalarını da olumsuz etkiledi. Tüm branşlarda ki maçlar ileri bir tarihe ertelenirken, Kurtuluşspor Gemlikspor hazırlıklarına devam ediyor.

Yayınlama: 04.02.2015
609
A+
A-

Lodos nedeni ile ilçemizdeki futbol müsabakalarını da olumsuz etkilerken, ertelenen arayı değerlendiren Kurtuluşspor, hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

 

ERTELEME İSABETLİ OLMUŞ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş, “Geçtiğimiz hafta sonu oynayacağımız Burgazspor maçı şiddetli Lodos nedeniyle ertelendi. Biz takım olarak Burgazspor maçına hazırdık. Lodosun verdiği zararları gördükten sonra ertelenmesinin isabetli karar olduğunu görmüş olduk. Hafta sonu kaldığımız yerden devam edeceğiz. Verilen arayı antrenman çalışmalarımızla kapatmaya çalışıyoruz. Verilen aralar takımlarımızı olumsuz olarak etkilemektedir. Hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Gemlikspor maçına kadar hazır vaziyette olacağız. İnegöllü futbolseverleri hafta sonu oynayacağımız Gemlikspor maçına bekliyoruz” dedi.

 

GEÇMİŞ OLSUN

İbrahim Demirtaş son olarak, “İnegöl de Lodostan zarar gören bütün hemşerilerime geçmiş olsun diliyorum. Büyük bir afet atlattık, Herkese çok geçmiş olsun. Ayrıca felaket sonrası tüm imkanlarını seferber eden İnegöl Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş