GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-0 kazanılan Afyon Belediye Yüntaş maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Evimizde oynayacağımız son 2 maç hedef maçımızdı. Çok şükür ilkini atlattık. Güzel bir galibiyet aldık” dedi.

Yayınlama: 13.12.2016
651
A+
A-

Maçın ardından açıklama yapan Zoroğlu, şunları söyledi: “Evimizde oynayacağımız son 2 maç hedef maçımızdı. Çok şükür ilkini atlattık. Güzel bir galibiyet aldık. Şimdi gelecek hafta Urfa maçı var. Urfa maçı hazırlıklarını yapacağız ama bu maçta gerçekten sonuna kadar mücadele eden başta oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman mücadeleyi bırakmadılar. Daha sonra bizi burada yalnız bırakmayan belediye başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve seyircimize çok teşekkür ediyorum. Gelecek  hafta oynayacağımız Urfa maçı yine önemli bir maç. Urfa çünkü bizim maça büyük ihtimalle yeni transfer ettikleri 2 tane yabancı oyuncu ile gelecek. Zor maç olacak ama o maçı da alıp ilk yarıyı hedeflediğimiz daha güzel yerde bitirmek istiyoruz. Bugün işin doğrusu beklediğim seyirciyi göremedim ama olan seyircilerde inanılmaz etkiliydi. İnanılmaz destek verdi. İnegöl seyircisinden, İnegöl halkından rica ediyoruz. Biz onları en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Üzerimizdeki formayı en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Lütfen onlarda bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Biz onlara güzel maçlar izleteceğimize, zevkli maç izleteceğimize, galibiyetler vereceğimize buradan söz verebilirim. Bizi yalnız bırakmasınlar”

 

İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş ise, ” Öncelikle çocukları çok tebrik ediyorum. Seyircimize teşekkür ediyorum. Güzel bir kalabalık vardı. Net bir skorla maçı kazandık. Afyon bu sene Efeler Ligine yeni çıktı ve çok iyi bir takım kurdu. İyi para harcıyorlar açıkçası. Bizim için 6 puan değerinde bir maçtı açıkçası. Kazanılması gereken bir maçtı. Her ne kadar 3. sette biraz sıkıntıya girmiş gibi gözüksek de nihayetinde maçı kazandık. Tabi İnegöl Belediyespor’un bu sene 4. senesi. Yani kadınlarımız, yaşı büyük ağabeylerimiz, gençlerimiz, kızlarımız hepsi buradalar. Yani salonlarda görmek istediğimiz manzara. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Artık voleybol İnegöl için olmazsa olmaz spor dallarından bir tanesi. Bu güzelliklerin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah İnegöl Belediyespor voleybol başta olmak üzere önemli başarılara imza atacak. Bugün ayrıca 2.Lig gelişim takımımızda ilk galibiyetini aldı. O çocuklarımızı da tebrik ediyorum. Kutluyorum onları da” ifadelerini kullandı.






 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş