İstatistikler İnegölspor’u gösteriyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta İnegölspor Pazar günü sahasında grubun iddialı ekiplerinden Sarıyer’i ağırlayacak. Grubun tek namağlup takımı Sarıyer karşısında ise istatistikler İnegölspor’u işaret ediyor.

Yayınlama: 25.10.2014
702
A+
A-

Spor toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor 10. hafta maçında Pazar günü sahasında grubun güçlü takımlarından Sarıyer’i ağırlayacak.

 

İNEGÖLSPOR FARKIN AÇILMASINI İSTEMİYOR






Geçtiğimiz hafta Kocaeli Birlik deplasmanında aldığı beraberliğin ardından zirvenin 6 puan gerisine düşen İnegölspor Sarıyer karşısından 3 puanla ayrılarak Bandırmaspor’u takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. Diğer yandan Sarıyer ise grubun şu ana kadar yenilgi yüzü görmeyen tek takımı konumunda bulunuyor. Geride kalan 9 karşılaşmada 7 beraberlik alan İstanbul temsilcisi, 2 maçtan galibiyetle ayrıldı.

 

İSTATİSTİKLER İNEGÖLSPOR DİYOR

İki takım arasında oynanan geçmişteki maçlara bakıldığında ise istatistikler ev sahibi taraf olan İnegölspor’u gösteriyor. İki takım arasında geride kalan dönemde toplam 6 karşılaşma oynandı. Oynanan 6 karşılaşmada ise beraberlik çıkmadı. 3 karşılaşmayı temsilcimiz İnegölspor kazanırken, 3 karşılaşmayıda rakip Sarıyer kazandı. İki takımda birbirlerine karşı deplasmanda puan alamadılar. İnegölspor rakip Sarıyer ile son karşılaşmasını geçtiğimiz sezon kendi sahasında oynadı ve maçtan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

 

İNEGÖLSPOR’DA RAİF ZOR

İnegölspor’da ise Raif sıkıntısı yaşanıyor. İnegölspor’un ligde attığı 12 golün yarısında imzası olan Raif Demir büyük ihtimalle Sarıyer karşısında takımdaki yerini alamayacak. Diğer yandan sakatlığı devam eden Uğur Kavuk’ta bu maçı tirbünden izleyecek.

 

ERDEM İREN DÜDÜK ÇALACAK

İnegölspor ile Sarıyer arasındaki karşılaşma İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak ve saat 15.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Erdem İren düdük çalacak. İren’in yardımcılıklarını ise Hakan Karayel, Gökhan Çelik ve Mikail Cihangir yapacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş