‘İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ’

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Tokat Belediye Plevne maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 20.10.2016
725
A+
A-

Turuncu-lacivertli ekibimiz, Tokat Belediye Plevne maçının hazırlıklarını İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda sürdürdü.

 

İdman öncesi açıklama yapan Antrenör Levent Zoroğlu, şunları söyledi: “Yaklaşık 10 tane maç yaptık. Verimli geçti. Hatalarımızı gördük. Yapabileceklerimizi gördük. Yapamadıklarımızı gördük. Onun üzerinde çalıştık. Önümüzde yaklaşık 3-4 gün var. İlk maçımız Tokat’ta. Sezonu Tokat deplasmanı ile açıyoruz. Bu sezon  12 takımın 12’side gerçekten çok kuvvetli kadrolar kurdu. Daha önceki sezonlar bir kaç takımı sayabiliyorduk ama bu sezon kesinlikle çok iyi kadrolar var. Daha önce yaptığımız hazırlık maçları da bunun göstergesi. Tokat’ta iyi bir takım ama kesinlikle hedefimiz puan yada puanlarla dönmek. Güzel bir sonuçla dönmek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun içinde hem taktik olarak hem teknik olarak gerekli çalışma ve hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesi’yi bekliyoruz. Takımda sadece Cansın Hacıbekiroğlu’nun sakatlığı bulunuyor”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş