Kafkas transferde tam gaz

2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda ciddi transfer girişimlerinde bulunan temsilcimiz Kafkasspor, 4 yıldır kadrosunda bulundurduğu 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu kaptan Serdar Şenvardar ve geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan 21 yaşındaki ortasaha Ömer Faruk Boz ile yeniden anlaşmaya vardı.

Yayınlama: 03.07.2014
755
A+
A-

Taraflar önceki akşam kulüp tesislerinde düzenlenen törende bir araya gelerek resmi imzaları attılar. Tören sonrası bir konuşma yapan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan şunları söyledi: Hepinizin bildiği gibi Kafkasspor’un efsanevi kaptanı Serdar kardeşimiz ile tekrar nikâh tazeledik. Biz kendisi ile gurur duyuyoruz ve kendisini çok seviyoruz. Çok değerli bir sporcumuz, değerli bir kardeşimiz. 5 yıldır Kafkasspor’un formasını terletiyor. Kendisini bu camiada efsane yapan karakteri ile gurur duyuyoruz. Yanına da güzel futbolunu koyduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. Bu nikâhımız hayırlı olsun. İnşallah nice uzun yıllar Kafkasspor için mücadele eder.

 

Ömer Faruk Boz ile de anlaşmaya vardıklarını da sözlerine ekleyen belirten Metin Ungan konuşmasını şöyle sürdürdü: Gerçekten kendisini çok seviyoruz, çok değerli ve karakterli bir insan. Biz futbol dünyasına böyle bir yıldızı sunduğumuz ve böyle bir yıldız ile beraber olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz. Camia olarak kendisini çok seviyoruz. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu sene onunla daha güzel yerlere geleceğiz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de aynı başarıyı bekliyoruz.






 

İmzaların atılmasının ardından duygularını dile getiren Ömer Faruk Boz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: İlk geldiğimde burada kalabalık bir grupla görüştüm. Bana ‘Buraya gelince çıkmak istemeyeceksin’ demişlerdi. Gerçekten de öyle bir ortam oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Gerçekten çok saygı duydular, sevgi duydular en son gelmeme rağmen beni sahiplendiler. İnşallah ben de bunların karşılığını fazlasıyla vereceğim.

 

Kaptan Serdar Şenvardar ise “Bu 5. senem olacak. Yöneticiler olsun taraftarlar olsun futbolcular ve teknik heyet olsun geçen seneki kenetlenmeyi bu sene de gösterirsek Allah’ın izni ile başaracağımıza inanıyorum. O sene bu sene olacak” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş