Rumeli Derneği’nden İnegölspor’a baklava jesti

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği İnegölspor’a zorlu Bandırmaspor maçı öncesi moral ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 21.11.2014
730
A+
A-

Dernek Başkanı Salim Kaplan teknik heyet ve futbolculara antrenman öncesi baklava ikram ederek başarılar diledi.

 

LİDERLİK GELECEK






Baklava ikramının ardından konuşan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan İnegölspor’un zor bir maça çıkacağını söyleyerek, “İnegölspor için zor yoktur. Bizim İnegölspor’a inancımız tam. Bu haftayı lider kapatacağımızdan şüphemiz yok. Ben Rumeli Derneği Başkanı olarak İnegölspor’umuza zorlu Bandırmaspor maçında başarılar diliyorum. Dernek olarak takımımızı ziyaret ettik. Kendilerine başarı dileklerimizi ilettik” dedi.

 

TÜM İNEGÖL’ÜN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Salim Kaplan’a jestinden dolayı teşekkür eden İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise “Salim Kaplan bizim yanımızda olduğunu gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu hafta çok önemli maçımız var. İnegölspor taraftarları bizi şimdiye kadar desteklediler. Bu Pazar günüde aynı desteği bekliyoruz. Biz birlik ve beraberlik içinde oldukça şampiyon olacağımıza inanıyoruz. bu yolda tüm İnegöl’ün desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş