Kafkas’ın minikleri 4. oldu

Kafkasspor Altyapı sorumlusu Serdar Geylan katıldıkları Yalova U-10 turnuvası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Maçlarımızı izleyenlerden çok olumlu tepkiler aldık. Açıkçası söylemek gerekirse turnuvada iz bırakan futbolcularımız vardı. Çocuklarımız açısından bakıldığı zaman farklı bir heyecan oldu” dedi.

Yayınlama: 20.06.2016
900
A+
A-

 

Yalova’da düzenlenen turnuvaya Fenerbahçe, Altınordu, Kartalspor gibi profosyonel takımların altyapıları da katıldı.

 






GENİŞ KATILIMLI TURNUVA

Önemli takımlarla mücadele ettiklerini belirten Kafkasspor Altyapı sorumlusu Geylan, “Yalova ASKF tarafından düzenlenen U-10 turnuvasına katıldık. Oldukça geniş katılımlı bir turnuva oldu.  Grup maçımızda 5 maç yaptık.  Bursa Componenta’yı 3-0, Kahramanmaraş’ı 2-0, İstanbul Damlasporu’u 2-0, Yalovagücüspor’u 5-0 ve son olarak da  Beşiktaş’ı 1-0 yenerek, hiç  gol yemeden gruptan lider  olarak çıkmayı başardık. İkinci gün maçlarında ise yarı finalde şansız bir şekilde İstanbul’un güçlü  takımı Simurg’a 1-0  yenildik. Yenilmenin vermiş olduğu moral bozukluğu ile grup maçlarında rahat bir şekilde yendiğimiz Kahramanmaraş’a 1-0 yenilerek turnuvayı dördüncü olarak tamamladık.  Bizi yenen İstanbul Simurg takımı da turnuvanın şampiyonu oldu” dedi.

 

KAFKASSPOR İZ BIRAKTI

Turnuvada iz bıraktıklarını belirten geylan, “Maçlarımızı izleyenlerden çok olumlu tepkiler aldık. Açıkçası söylemek gerekirse turnuvada iz bırakan futbolcularımız vardı. Çocuklarımız açısından bakıldığı zaman farklı bir heyecan oldu. Birlikte hareket etme ve takım olma ruhunu kazanmaları açısından güzel bir deneyim oldu. Geçen yıl 2005 grubumuz İstanbul’da turnuvaya katılmıştı. Bu yıl 2006 grubumuz Yalova’da ki turnuvada yer aldı. Amacımız küçük yaşta çok fazla maç yapmak ve çocuklarımızı bu atmosfere alıştırmak.  Buna benzer kaliteli turnuvalarda elimizden geldiğince yer almaya çalışacağız. Bu başarıda emeği geçen sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum” diye konuştu.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş