Kafkasspor’da Taekwondo heyecanı

Kafkasspor Taekwondo takımı geçtiğimiz hafta sonu Bursa’da katıldığı Yıldızlar Bursa İl Birinciliği müsabakalarında elde ettiği başarı ile Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Yayınlama: 18.03.2014
1.453
A+
A-

11-12 Mart 2014 tarihlerinde Yıldırım Belediyesi Yunus Emre kapalı spor salonunda yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Taekwondo Yıldızlar Bursa İl Birinciliği müsabakalarına İnegöl Kafkasspor Taekwondo Spor Kulübü 3 sporcu ile katıldı.

 

Müsabakaların sonucunda iki sporcusu ile Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Kafkasspor Kulübünün antrenörü Ersin Salgıç şunları söyledi: Cemil Sönmez İlköğretim Okulundan Eren Kaya 65 kg erkeklerde 2’nci, Dumlupınar İlköğretim Okulundan Rabia Karaçoban ise 41 kg bayanlarda 2’nci olarak hem okulunu hem de kulübümüzü temsilen Yıldızlar Türkiye şampiyonasında yarışmaya hak kazanmıştır. Diğer sporcumuz Dumlupınar İlköğretim Okulundan Yavuz Selim Usluer’de 45 kg erkeklerde 3. olarak bizleri gururlandırmıştır. Dereceye giren öğrencilerimle gurur duyuyorum. Öğrencilerimi en içten sevgilerimle kutluyorum. Müsabakaya üç oyuncumuzla katılmamıza rağmen 2 oyuncumuz Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Bir oyuncumuzda dereceye girdi. Taekwondo salonumuzda 80 öğrenci bulunmaktadır. Antrenmanlara son hızla devam ediyoruz ve 2014 yılında yoğun bir maç programı bizleri beklemektedir. Bizden desteklerini esirgemeyen Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, ayrıca öğrenci velilerine teşekkür ediyorum.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş