Kafkas’tan dostluk mesajları

Kafkasspor Genel Kaptanı Mehmet Başol, hafta sonu deplasmanda oynanacak kritik Bağlarbaşıspor ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Fair-play ruhunun öne çıkacağına inandığım bu karşılaşmada hak edenin kazanması, futbol adına en güzel temenni olacaktır” dedi.

Yayınlama: 05.12.2014
671
A+
A-

Bağlarbaşı ile bu hafta deplasman da kritik bir maça çıkacak olan Kafkasspor’da Genel Kaptan Mehmet Başol, dostluk mesajları verdi. Başol, “Amacımız Bursa da herkese iyi futbol izletmek. Futbolda her türlü sonuç olabilir, ancak bunların hiçbiri insan sağlığından önemli değildir” dedi.

 

AMACIMIZ İZLEYENLERE GÜZEL BİR FUTBOL SEYRETTİRMEK






Hafta sonu herkesin gözünün Bağlarbaşı ile yapacakları mücadelede olacağını dile getiren Başol, “Öncelikle dostluğun kazanacağı bir müsabaka olmasını temenni ediyoruz. Amacımız izleyenlere güzel bir futbol seyrettirmek. Fair-play ruhunun öne çıkacağına inandığım bu karşılaşmada hak edenin kazanması futbol adına en güzel temenni olacaktır. Beklentimiz tamamen bu yöndedir” diye konuştu.

 

ÖNEMLİ OLAN LİDER KALMAK

Oyuncularına da mesajlar veren Başol, “Lider olmak önemli değil. Önemli olan lider kalmaktır. Lidere daha çok baskı vardır. O yüzden daha çok çalışmalıyız ve ileriye doğru eksiklerimizi gidererek devam etmeliyiz. Kafkasspor’da her zaman şampiyonluk potansiyeli vardır. İlkeli, prensiplere saygılı, cesur ve farklı bir takım olmalıyız” ifadelerini kullandı. 

 

HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK

Başol son olarak “İki takım taraftarları kendilerine yakışır bir şekilde takımlarına destek vereceğini düşünüyorum. İl ve ilçe takımının centilmence mücadele edeceğine inanıyorum. Bağlarbaşı yönetimiyle de dostane olarak sürekli görüşüyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş