Karadeniz Güven emektarlarıyla uzattı

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Karadeniz Güvenspor, 2 yıldır takımda bulunan kaptan Yusuf Gültekin ve 9 yıldır Kafkasspor forması giyen Emrah Akkoyun ile sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 02.07.2014
914
A+
A-

2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda iç ve dış transferde hareketli günler yaşayan Karadeniz Güvenspor, 2 yıldır kadrosunda bulundurduğu 28 yaşındaki ortasaha oyuncusu kaptan Yusuf Gültekin ve 9 yıldır Kafkasspor forması altında ter döken 28 yaşındaki defans oyuncusu Emrah Akkoyun ile önceki akşam kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile sözleşme imzaladı.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ






Tören esnasında bir konuşma yapan Karadeniz Güvenspor Basın Sorumlusu Abdullah Cinçınar, “2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün, 2 yıldır formamızı terleten kaptanımız Yusuf Gültekin ve uzun yıllar Kafkasspor forması altında top koşturan Emrah Akkoyun kardeşimizle anlaşmış bulunuyoruz. Başarılı olmanın yanında karakterlilik ve dürüstlük niteliklerini de bulunduran sporcuların bulunmasının zor olduğu şu dönemlerde bu niteliklere sahip arkadaşlarımızı yanımızda görmekten dolayı oldukça memnunuz. Takıma katacağımız yeni isimlerle kadromuzu daha da güçlendirip yeni sezonda başarılı bir ivme yakalamayı arzuluyoruz. Sporcu kardeşlerimizin sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

BİZE ARTI OLARAK DÖNECEĞİNE İNANIYORUZ

2 yıldır Karadeniz Güvenspor camiası altında futbol oynadığını belirterek konuşmasına başlayan kaptan Yusuf Gültekin, “Öncelikle bana kaptanlığı vermiş olduğu için Sayın Başkanım, yöneticilerim ve hocalarıma çok teşekkür ederim. Bu sene yeni sezonda arkadaşlarım ile beraber iyi bir performans gösterip Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. Gerek takım arkadaşlarım olsun gerek ben olayım takım içerisinde huzur dolu bir ahenk olacağından eminim. Eski takım arkadaşımız olan İbrahim Oğuzay şimdi hocamız oldu. Bunun bize artı olarak döneceğine inanıyoruz. Yeni sezonda hem takım arkadaşlarıma hem hocalarıma hem de yöneticilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ARZU ETTİĞİMİZ YERE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Karadeniz Güvenspor ile anlaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Emrah Akkoyun ise, “İnegöl’ün güçlü camialarından bir tanesi olan Karadeniz Güvenspor’a geldiğim için mutluyum. Yönetim olsun teknik heyet olsun bana iyi bir yaklaşım sergilediler. Bu sene yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak birbirimize kenetlenerek Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda arzu ettiğimiz yere ulaşmak istiyoruz. Yeni sezonda tüm takım arkadaşlarıma, teknik heyetimize ve yönetimimize başarılar diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş