Kaymakam, Kafkas’ın minikleriyle buluştu

İnegöl’ün köklü spor kulüplerinden biri olan Kafkasspor düzenlediği farklı etkinliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Düzenlenen organizasyon kapsamında İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Kafkasspor altyapısında yetişen minik sporcularla bir araya geldi.

Yayınlama: 10.03.2014
872
A+
A-

İnegöl’de alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken Kafkasspor Kulübünün küçük sporcuları, Kaymakam Ali Akça ile buluştu.

 

ALTYAPI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR






Kaymakam Akça’nın ziyareti sırasında bir açıklama yapan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, ziyaretinden dolayı Kaymakam Akça’ya teşekkür ederek şunları söyledi: Değerli Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Biz Kafkas Spor Kulübü olarak dürst, ahlaklı sporcular yetiştirmek üzere yola çıkan bir kulübüz. Bu konuda değerli antrenörlerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Altyapıda birçok branşta sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Futbol takımımızı da gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de göreceğimizden şüphemiz yok.

 

KENDİNİZE HEDEFLER KOYMALISINIZ

Küçük sporcular ile bir araya gelen Kaymakam Ali Akça ise, “Spora ve sporcuya her zaman değer veriyorum. Bende bir zamanlar sizlerin yaşlarındaydım. Şu anda karşınızda Kaymakam olarak duruyorum. Sizler ileride başarılı birer sporcu, eğitimci ya da iş adamı olacaksınız. Bizim yerimizi sizler alacaksınız. Bu anlamda kendinize hedefler koymalısınız” diye konuştu.

 

 

Sporculara hayat hikayesini anlatan Akça, daha sonra kendisine sorulan soruları cevapladı. Ziyaretin sonunda Kafkasspor Kulübü Yönetimi Ali Akça’ya çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş