KUPADA ŞAMPİYON FENERBAHÇE

İnegöl Belediyespor ev sahipliğinde bu yıl 2’incisi düzenlen Mobilya Kupası’nın sahibi Fenerbahçe oldu.

Yayınlama: 03.10.2016
716
A+
A-

İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda düzenlenen kupa maçlarında Fenerbahçe 7 puanla birinci, Ziraat Bankası 6 puanla ikinci, Beşiktaş 5 puanla üçüncü olurken ekibimiz İnegöl Belediyespor dördüncü oldu.

 

Maçların oynandığı salonda düzenlenen kupa töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, düzenledikleri mobilya kupası voleybol turnuvasına katılan takımlara teşekkür etti.






 

Kupayı birinci bitiren Fenerbahçe’yi tebrik eden Aktaş, “Şampiyon olan Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Beşiktaş’ı da kutluyorum. Şampiyonu yendiler. İkinci olan Ziraat Bankası da tebrik ediyorum. 2016-2017 çok güzel bir sezon olacak. Şimdiden görebiliyoruz.”dedi.

 

Daha sonra Fenerbahçe’nin mobilyadan özel tasarlanan 1.’lik kupasını Alinur Aktaş, Ziraat Bankası’nın 2.’lik kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, Beşiktaş’ın 3.’lük kupasını AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöl Belediyespor’un 4.’lük kupasını ise İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel verdi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş