Kurtuluşspor’da 3 imza daha

Bursa Süper Amatör Lig’de şampiyonluk elde etmek için transfer çalışmalarını sürdüren Kurtuluşspor’da üç oyuncu daha imza attı.

Yayınlama: 21.08.2015
790
A+
A-

Transfer sezonu başlamasından itibaren, transfer görüşmelerine ara vermeyen Kurtuluşspor, son olarak geçtiğimiz sezon kadroda yer alan stoper Fatih Şimşek, orta saha oyuncusu Gökhan Bağdemir ve Tunahan Ay ile yeniden anlaşmaya vardı. Sözleşmeye yenileyen oyuncular, Kulüp Başkanı Talha Öziş ve Başkan yardımcısı İbrahim Demirtaş’ın katıldığı törenle imza attı.

 

TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ






Kulüp Başkanı Talha Öziş, Kurtuluşspor’un genç ve iddialı isimlerle güçlü bir ekip oluşturduğunu belirterek, “Taraftarlarımızı mutlu edecek bir Kurtuluşspor yolda. Hüseyin Yoğurtçu Hocamıza güveniyoruz. Hocamızın belirlediği liste doğrultusunda görüştüğümüz isimlerle anlaşma sağlayıp transferleri tamamlamaya çalışıyoruz. Kurtuluşsspor hedefleri doğrultusunda planlarımızı yapıyoruz. Taraftarlarımızdan ve tüm hemşehrilerimiz den tek beklentimiz tribünleri doldurmaları ve destek vermeleridir” dedi.

 

TAKİP EDİLEREK TRANSFER EDİLDİLER

Şimdiye dek iç ve dış transferde 12 isimle anlaştıklarını ve transfer sürecini tamamlamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan yardımcısı İbrahim Demirtaş, anlaşma sağlanan oyuncuları uzun süredir takip ettiklerini belirterek, “Kurtuluşsporumuz tecrübeli ve genç arkadaşlarımızın en iyi şekilde kaynaşmasına sahne olacak. Son derece tecrübeli isimlerin yanında umut vaat eden, yetenekli genç arkadaşlarımızla da yola çıkma yönünde karar aldık. Dış transferde de bildiğimiz, takip ettiğimiz isimlerle anlaştık. Kalan günlerde 2-3 isimle daha görüşerek transferi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş