Kurtuluşspor’da futbol okulu başladı

İnegöl’ü Süper Amatör Lig’de temsil eden Kurtuluşspor’da yaz futbol okulu çalışmaları başladı. Antrenörler Erdami Gülcemal, Murat Kışkan ve Emre Güzel nezaretinde yapılan çalışmalarda, gruplar halinde yüzü aşkın minik sporcu eğitim alıyor.

Yayınlama: 15.07.2014
1.150
A+
A-

Kayıtları halen süren yaz futbol okulunun ilk antrenmanı da önceki gün gerçekleştirildi. Çalışmalarda minik sporcuların yetenekleri dikkat çekti.

 

5 YILDA HIZLI BİR DEĞİŞİM YAŞANDI






Yaz futbol okulu ve kulübün alt yapı çalışmalarına ilişkin bir açıklama yapan Kurtuluşspor alt yapı antrenörü Erdami Gülcemal konuşmasında şunları kaydetti: Türkiye’de alt yapıya verdiği önemle, tesisleşmesiyle, Türk futboluna kazandırdığı yıldızlarla adından söz ettiren İzmir Bucaspor’un İnegöl’deki karşılığı olan Kurtuluşspor’umuz, özellikle son 5 yılda hem tesisleşme adına, hem de altyapı çalışmalarında hızlı bir gelişme gösterdi. Kurtuluşspor’un daha önceki yıllarına bakıldığında, alt yapıda sürekli bir kadro değişimi yaşandı. Bu da hedeflerin gerçekleşmesine bir engeldi. Ben Murat Kışkan ve Emre Güzen hocalarımızla birlikte yaklaşık 5 yıldır alt yapıdaki çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu bağlamda sporcularımızın hem ahlaki, hem de bireysel gelişimlerini destekleyici çalışmalar yapmaktayız. Bunun kanıtı olarak Kurtuluşspor A takımımıza, kentimizin kulübü olan İnegölspor’umuza ve ilimiz dışındaki profesyonel takımlara gönderdiğimiz sporcularımızı örnek gösterebiliriz.

 

Erdami Gülcemal, her yıl düzenlenen ve yıl boyunca devam eden futbol okulu kayıtlarının da başladığını ifade ederek; “Bütün sporcu kardeşlerimizi Kurtuluşspor’a bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş